11 May 2017

Sometime kena rehat juga

Assalamualaikum,

Halaman 131 dari 365.

Pejam celik pejam celik dah masuk bulan lima. Allahu, cepat sangat masa berlalu sekarang ni kan?? In Shaa Allah, kalau di izin ALLAH dapat la merasa ramadhan tahun ni. Moga dapat puasa penuh la hendaknya...

Tahun ni tak berkesempatan nak berjalan. Focus memang pada 100% pada career growth. Nak jalan bukan takda masa, tapi bajet terarah ke tempat lain. As an Islamic Financial Life Planner, memang banyak sangat nak kene belajar. Sebab kerja aku kena share dengan orang ramai tentang takaful and Islamic financial planning.. kalau tak pergi kelas dan training, menyimpang pulak ajaran nanti.. ye dok??

Tapi seriusly I need some vacation.. Sebab my mind and body need some rest.. need to refresh. Nak melangok ke luar negara tu aku tak sure la tahun ni macam mana, (work hard to achieve company trips..its free i like!! sikit je lagi..chaiyok!!) tapi dalam negara In Shaa Allah...


Kemana kita?? In my mind I want to go to an island! Yeahhhh... Entah lah tiba-tiba rasa mood snorkeling tu datang. Lama gila tak snorkel.. Gian pulak weh! Bila teringat je dah syok, ini kan pulak bila dapat pergi kan?? Come on weekend, can't wait!

Aku cuba tangkap gambar poskad macam ni nanti ye *berangan*

Saja jela research sikit kat google ni... Sampai terupdate blog, maknanya rajin la tu.. huhu.. Ok confirm la this weekend  I need to pack my bag, and go get some vacation.. Yang lain-lain tolak tepi dulu.. vacation mood on! hahaa.. pulau mana nak pergi nih??

Nanti lah aku update lepas balik nanti. Hopefully plan jalan lancar..even tak plan sangat pun.. Haha.. ok my dear readers. till then :)

sincerely
sitinurulaieen
11/05/2017
Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

0 Respond Chill-lah....:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...