21 May 2017

Selamat Pengantin Baru Brother!

Assalamualaikum...

Page 141 from 365.

Apo koba waghih? Sihat tak?

Hari niaa den nak cakap nogori yo sini. Maleh den nak cakap KL. Sobab eh den nak cubo. Rupo eh payah menaip bahaso nogori dan becakap nogori secaro lisan ni..Bilo bercakap lanca yo poie eh, bilo menulih gagap den nak mengejo satu-satu!

So balik kito pado tajuk asal.

Alhamdulillah, pado duo puloh duo haghi bulan  April , topat jam sepuloh setongah pagi abang den yang sulong tu ha dah solamat dah jadi suami oghang! Syukur Alhadulillah. Dah nak masuk bulan onam dah jam niaa baru la raso nak update pasal kawen abang esey tu. Tahniah la big brothaaa!!


Gamba pun curi dari facebook abang..adoi.. hahaa
Adoi, lambek boto nak wish majlis kawen abang sendighi. Ontahlah, ponek tau tak buek kojo kawen ni. Ontah time den sok camno la agak eh ponek eh.. Alhamdulillah semuo jalan dengan lancaa. Selamat dah.. Syukur.. Bilo dah lopeh settle semuo bondo baru raso ngam nak share siniaaa..

Apo-apo pon selamat menjalani alam rumah tanggo la hondak eh..Den tak tau sobab bolum kawen laie, tapi den doa yang baik-baik yolaaa.. Copek sikit dapek pejal junior.. so boleh la berlari berkejarannn eden dongan anak-anak buah... hahaa

Selamat pengantin baru Bang jai & kak Ila...

sincerely,
sitinurulaieen.
Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

0 Respond Chill-lah....:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...