20 May 2017

Planning for next ??

Assalamualaikum..

Masih di halaman 140 dari 365.

Hi readers.

Satu hari dua entry adalah pencapaian yang awesome bagi aku sebagai blogger pada tahun 2017. hahaa. Kau bayangkan aku jadi active blogger masa tahun 2011 (dengan 141entry/year).. Lepas tu harammmm.. hahaa. Paling sikit tahun 2016 (16 entry per year).. kahkah..

To be honest sekarang ni aku tulis blog bukan sebab nak ada orang baca, nak glamer atau pun nak berniaga. Aku tulis blog sebab aku suka menulis, pastu aku nak ada satu place yang aku boleh trace back pengalaman and sejarah hidup aku. Ha kau.. besar harapan! (kalau ada yang baca, Alhamdulillah, terima kasih =))

Harini sabtu, so cuti and ada masa terluang, so up la entry banyak-banyak sikit kan?? Jangan marah kalau arini ada belas-belas entry plak.. Idea banyak..kihkih..

So planning for next? Next apa??

Disebabkan baru balik dari vacation, of course la kau akan rasa nak plan for the next vacation right? Ke aku sorang je macam ni?? Haha, lantak la.. Tapi memang sekarang aku kena planning for the next vacation pun, sebab next vacation ni bukan nya aku pergi sorang macam biasa..

This is family vacation. Kena bawak mak ayah plus sedara-mara yang nak ikut. Ayah aku la cadangkan kat aku nak pergi bercuti ramai-ramai. Masa aku dengar tu aku senyum je, buat dek je.. Last-last ayah aku kata, " Kau kena plan semua, kau kena ikut sebab ayah tak tau apa2.. kau kan selalu berjalan, kau plan!"..

Perghhhh.....

Honestly, aku pun blur-blur... tapi ada masa lagi nak buat plan.. Nak pergi mana pun tak sure lagi, tapi ayah aku nak sangat pergi langkawi ramai-ramai katanya.. Sekarang pun langkawi banyak tempat and aktiviti yang best.. So, In shaa Allah, harapan besar ni akan aku cuba untuk tunaikan sebaik mungkin.

Kenangan mak ayah masa pergi langkawi dulu.. 
 Wish me luck okay..

Hopefully berjaya la hendaknya plan ni.. Mohon dipersempat. In shaa Allah..:)
Till then...


sincerely,
sitinurulaieen
20/05/2017
16:33pm


Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

0 Respond Chill-lah....:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...