20 May 2017

My Someone Special

Assalamualaikum..

Page 140 from 365. 

Hi readers.

Sebenarnya aku dah lama dah nak up entry ni..tapi tak tau kenapa entry ni tak terpost. So aku cuba sekali lagi gagahkan diri untuk post this entry. Sejujurnya, aku sendiri tak tahu macam mana and bagaimana nak terangkan tentang seseorang ni. Agak terhad bagi aku untuk menulis secara freely berkenaan dengan this special man of mine. 

Okay let me introduce you. His name is Mr H. I know him for almost 3 years now. First kenal masa aku dan dia sama-sama bekerja di satu company sales di Melaka. Mula sebagai leader dan downline. Camtulah.. 



How is he?
He is kind to me. Always make me laugh and take care of me. He manage to handle me when I buat perangai. Kira tahap boleh tahan la dengan aku punya gila. Sebab bila aku buat gila, aku main tinggal je dia. Bila aku kata pergi kau mampus, maknanya pergi mampus. Yes, that me! 


Is he a romantic person?? 
Yes and No. He is so unpredictable. Sometime he can be very thoughtful, sometime he don't care at all. When he in a good mood he will always make sure that I am happy. The best things is dia akan make sure aku makan and kenyang setiap hari. So boleh diterima la kan?? hahaa 

Menepati ciri-ciri idaman ke?
Tidak. hahaha, semua ciri-ciri yang aku nak tak ada kat dia.. hahaha, tapi semua yang aku perlu ada kat dia.. Hee. Yang penting dia terima aku seadanya. Baik buruknya perangai aku. Aku tak suka lelaki panas baran, so aku dapat lelaki yang always keep me calm. Yang boleh layan perangai cepat bengis aku ni. Boleh tadah telinga bila aku membebel.. Paling best diam je bila aku buat perangai.. 



Boleh bertahan ke??
Actually aku tak tahu nak kata apa. Hubungan masih baru, walaupun dah nak masuk 3 tahun. Banyak lagi yang kami perlu belajar. I am just pray and wait for something special to happen. In shaa Allah. See, I actually got many things to write about this relationship, but at the end I don't have anything to say. Biasa la dalam relationship always got up and down. Always quarrel everyday. Sometimes I hate him the most. Sometimes I miss him the most. I don't know. 

Bila nak kawin?
Siapa yang tak nak kawen kan? Most of my batch semua dah bekeluarga. Dah ada baby berderet dah. Tapi jangan tanya aku bila. Just doakan sahaja semua berjalan dengan lancar. Both of us baru start over new career. Business baru nak up, so focus memang pada career growth. Untuk masa depan jugak. Hopefully semua berjalan according to plan. Please pray for us.



Harapan dalam hubungan..
I just harap boleh jadi yang terbaik untuk this relationship. To always learn about each other and communicate better. I do really wants honestly and trust. That whats make the relationship strong and tough! 


So, here that is the story about my someone special. Tak ada romantic, over the top macam dalam drama ke apa. Sebab reality dia hanya aku dan dia je tau. So thank you Mr H for being here with me. Even everyday always get angry with you, but still i love you. 

Thank you. :) 

With love,
sitinurulaieen

Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

0 Respond Chill-lah....:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...