10 May 2017

Come back! Stay focus Everyone!

Assalamualaikum...

Page 130 from 365.

Hi reeaders, lama dah tak bersiaran kat sini. Apa khabar la semua? Hope okay2 aja ye. Actually nak say hai je, sebab dah lama tak update blog. Berhabuk sudah blog aku ni ha. Biasalah la kan, busy sangat tu takda lah, tapi tulah malas sebenarnya nak menaip..hahaha

Alhamdulillah, life is okay. Cool. Biasa la if ada problems here and there.. Who doesn't right? Cuma sometimes terlalu letih nak mengadap karenah manusia-manusia sekeliling nih. Lagi-lagi yang rapat dengan kita.

Aku pun tak tau macam mana nak mula. Cuma kalau kau ada kawan rapat, pasti kau nak dia berjaya, nak usaha sama-sama, berjaya sama-sama. Dan Alhamdulillah, berkat team work, we made it.!! Out of sudden, dia berubah arah, hilang fokus dan senyap sunyi.


Okaylah kepada yang berkenaan, aku mengaku lah aku ada membebel dengan kau. Niat aku tegur pun sebab nak kita sama-sama naik, sama-sama berjaya. Niat aku bukan nak bagi kau jatuh, aku kritik sebab aku sayangkan kau! Aku suka bila kita kerja sama-sama, naik sama-sama, pergi jumpa customer sama-sama... Tapi aku heran dengan inconsistency kau.

Aku suka bila kau fokus, kau akan beri 100% komitmen! Dan kau dah buktikan pada aku dan diri kau sendiri yang kau boleh buat! Tapi kenapa bila ada masalah sikit, kau menyepi diri, kau lari dari aku, tak layan aku.. Adoi.. pening aku dengan kau ni..


Sahabat, tak ada benda yang tak boleh diselesaikan dalam dunia ni. Kalau kau follow jalan yang lurus, pasti kau tahu di setiap perkara, ada jawpan dan penyelesaiannya. Jom kita sama-sama betulkan apa yang kurang, apa yang wajib kita laksanakan dengan jiwa.. Kita boleh, pasti boleh. Dengan izin ALLAH..


Come back to me. Let's go! We made it before, lets made it again. I'm sorry for all the wrongdoing that I've done to you.. Don't stop when we are tired, stop when we are done!! Chaiyok sitinurulaieen and friend! Maaflah readers, niat awal nak tulis lain, sekali keluar random thought pulak..hehee..Till then..


sincerely
sitinurulaieen
10/05/2017
2017hours
Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

0 Respond Chill-lah....:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...