26 October 2016

KENAPA PERLU PILIH AIA MEDICAL CARD??

Assalamualaikum,


Hi readers.


Ramai antara kita terutamanya Melayu belum ada perlindungan takaful untuk diri sendiri mahupun untuk keluarga. Kalau kau betul-betul sayangkan diri sendiri dan keluarga kau pasti akan berusaha untuk mencari pelan perlindungan takaful yang terbaik!


Ramai yang Cik Ain jumpa sebelum ni kata tak mampu la, komitmen tinggi la. To be honest, kalau iphone kau mampu pakai, insurans untuk nyawa sendiri kau buat apik tak apik jer. Kau kena faham, agent takaful ni sharing bukan nak paksa atau nak kaut keuntungan. Cik Ain share sebab Cik Ain sayang! Cik Ain risau kalau terjadi apa-apa kepada korang, sekurang-kurangnya ada something yang kau boleh rely on!


Sekiranya sekarang kau rasa komitmen kau tinggi, cuba kau bayang sesuatu terjadi pada diri kau, dan kau dah tak mampu nak bekerja dan mendapat income sendiri.......... Adakah kau nak jadi beban pada family kau? menjadi komitmen kepada keluarga kau untuk tanggung hidup kau? Do something sementara kau masih mampu dan masih sihat.. Bila dah sakit, I CAN'T DO ANYTHING for you.


Berbalik kepada tajuk...

***********************************************************
KENAPA PERLU PILIH AIA  MEDICAL CARD?
***********************************************************

Meh Cik Ain bagi point-point dia ye?


  • Nilai coverage medical card dari minimum RM100k up to RM1.5juta setahun. Setahun okay? Bukan selama hayat dikandung badan.. huhu. Paling best UNLIMITED seumur hidup. Tak payah risau kos medical yang meningkat setiap tahun tu.
  • Caruman Murah - Coverage Tinggi
  • Tiad pembayaran Co-Takaful 10% seperti company lain
  • Kemudahan SWIPE facility - kau swipe je medical card kau tu. SETTLE!
  • Customer Service & Guaranteed Letter 24hour. Kalau kau tak caya, kau telifon je mana-mana hospital swasta cth KPJ, Columbia, Prince Court ke, kau tanya kat nurse/doctor yang ada kat situ - takaful mana yang easy untuk GL approve cepat? Cer try cer try..
  • Tiada deposit kemasukan Hospital
  • Kemudahan Priority Lane di beberapa Hospital Swasta
  • 86 Panel Hospital Swasta di Seluruh Malaysia
  • PENGECUALIAN cukai pendapatan sehingga RM6000.00

*********************************************************************************
PAKEJ-PAKEJ MEDICAL CARD
*********************************************************************************

  1. INDIVIDU - Bulanan serendah RM65/sebulan
  2. SUAMI+ISTERI - Bulanan serendah RM130/sebulan
  3. Pakej KHAS Bapa & Anak-Anak - Bulanan serendah RM250/sebulan
  4. Pakje KHAS Ibu & Anak-Anak - Bulanan serendah RM256/sebulan
  5. Pakej KHAS SATU FAMILY - Bulanan serendah RM320/sebulan



Set your appointment with me NOW! Temujanji dan konsultasi PERCUMA!

I will give you the best and comprehensive solution, bersesuaian dengan bajet dan keperluan kalian. IN SHAA ALLAH.

**Harga caruman berdasarkan umur, jantina, pekerjaan & status merokok.

Ingin maklumat lanjut??


WhatsApp/Call/Message

Cik Nurul Ain
AIA Public Takaful Bhd

011- 3979 9391
011- 3979 9391
011- 3979 9391
011- 3979 9391



p/s : Ramai yang tanya, Cik Ain jual apa? Cik Ain jual LOVE. Sebab if you LOVE yourself you will take care of yourself. If you LOVE your FAMILY, you will PROTECT them. DO YOU LOVE SOMEBODY???

p/s : Call me ya. Cik Ain tunggu!
Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

0 Respond Chill-lah....:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...