11 October 2016

Hi October. Be Nice Please....

Assalamualaikum,

Hi readers,

Dah 10 haribulan, baru nak taip new enrty.. Nampak tak tahap kesibukan dia tu.. Bukan tak nak taip new entry, dok bukak je dashboard, lepas tulis salam, terus tak tau nak taip apa.,. haish! Biasalah aku sekarang dah berkarier baru sebabgai Life Planner - AIA Public Takaful. Hehe, seronok rupanya bila share pasal takaful dengan rakyat malaysia ni... macam-macam ragam kita boleh tengok..


Tapi harini aku tak nak cerita pasal takaful. Kalau ada yang nak free consultation, financial review and ada apa2 sahaja soalan berkaitan dengan AIA takaful.. boleh call/whatsapp aku 011-3970 9391 okay! Aku akan cuba sedaya upaya aku untuk terangkan and kongsi kan dengan engkau orang semua.


Okay, just nak bagtau, masa nak bagi surat resign kerja dekat company lama haritu perasaan tu nekad sangat-sangat! Sebab aku rasa dah tak boleh nak pergi jauh lagi dah dekat situ. Aku dah cuba sedaya upaya aku untuk bertahan, tapi nampaknya bukan rezeki aku kat situ. Walaupun sayang nak tinggalkan, tapi untuk masa depan aku sendiri, aku kena tinggalkan jugak.. Leave something better for something great omputih kata. hukhukhuk,..


Now I know what is my strength! Now I know which part I'm capable of! Now I know where to succeed! So aku decide untuk terus melangkah.. I want to fly high! Petua orang-orang berjaya, kongsi impian besar kita dengan orang yang kita sayang. Dengan orang yang support kita,,


My blog always be here untuk aku.. Thank you dear blog..*since 2010* So aku pon nak kongsi impian aku kat sini.. hee boleh kan? boleh la yer.. kuikui... :)


My new career (Q4 Goals)

1. Achieve convention trip for rising star - Phuket, Thailand.
2. Achieve Mdrt experience to Guangzhou, China.
3. Achieve semua reward from company - Fitbit, bonus, super recruiter, etc.
4. Stable Income per month.


So far ni la goal aku untuk quater 4.. So October, please be nice to me. Semoga segalanya dipermudahkan Allah. In Shaa Allah.. Doakan sitinurulain mendapat rezeki yang melimpah ruah.  Aamin...Semoga yang mendoakan mendapat rahmat dari Allah :)


Ok guys, talk to you soon. Ada apa-apa boleh contact aku okay. Thanks.


best regards,
sitinurulaieen

Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

0 Respond Chill-lah....:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...