05 April 2016

Tak Reti Sudah..

Assalamualaikum,


Hello my fellow bloggers.. How are you today? Hope everything is doing fine. Currently at office, planning for my week and schedule. Out of the sudden, I ter open my blog and feel like updating something here.. Hehehe... Feel like rasa addict nak menulis tu dah datang balik.. Oh My Allah! I love this feeling and excited sebab dah lama gila berhenti menulis.. (*aku bukan mengulau okay, time ni time rehat*)..


Seriusly, aku sekarang dah balik pada mode menulis dan dah rasa sayang yang teramat kat blog aku ni. Lepas tu aku perasan banyak rupanya alteration yang aku kene buat kat blog aku ni. Dulu aku start menulis masa zaman study. Masa tu memang masa banyak, and free nak google sana sini pasal blog layout segala jadah.. 

So sad, sekarang bila dah jadi career woman, masa untuk blog tu tak ada sangat dah. So aku betul-betul dah tak reti pasal segala coding and all stuffs. Aku rasa aku nak buat make over kat blog ni.. Sebab macam kanak-kanak rebina je aku rasa.. Hahahaa.. Kalau boleh nak la belajar balik pasal layout, coding semua tu.. Tapi masa mencemburui pulak.


So aku nak tanya la sapa-sapa yang terer, nak upah la make-over blog aku ni. Bagi nampak sophisticated sikit seiring dengan usia blog owner.. Heee.. Aku memang dah tak reti. Kalau ada recomendation or nak tolong buatkan dengan niat sedekah pon boleh jugak! hahaa..


Anyhow, will do something juga nanti.. Talk to you later peeps..


Best Regards,

sitinurulaieen.


Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

0 Respond Chill-lah....:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...