01 April 2016

Belated Birthday Shout Out!

Assalamualaikum bloggers..


How are you today? Hope everyone is doing super fine today! Yeayy.. berjaya jugak up satu lagi entry harini.. Haha.. Alhamdulillah.. Kalau tak tu entah bila lah boleh update kat precious blog ni.. hehe.. Ahh sudah-sudah lah melalut...*tajuk ke lain, bebel ke lain*..


So harini baru berkesempatan nak wish birthday to my someone special. Happy belated birthday to Mr Muhammad Abdul Hakim bin Salleh. Semoga panjang umur, dilimpah ruahkan rezeki, diberi kesihatan yang baik-baik.. Semoga segala impian you tahun ni akan jadi kenyataan.. Moga dapat cepat nikah!! hahaha.. Muaaaahh! Love you! 


So sempat la jugak celebrate birthday my dear ni haritu.. Dok pusing-pusing Melaka town, and Hakim suggest pergi Billionaire's Concept Cuisine! Sebab dia pernah datang sini untuk team night office dia, so dia pon bawak lah ke sini.. kene ikotkan aje birthday boy punya tekak.. Aku pon dah lama tak acah-acah Hipster ni.. haha..


Acah-acah jadi billionaire plak bila datang ke sini.. So far my review makan kat sini, okay lah.. kawasan selesa, santai and bersih.. memang hipster habes.. Aku ni gadis kampung je.. Tak lah style mana, tapi tekak boleh tahan nak western je.. Hahahaa... 


Bab makanan, my review okay jugak.. cuma bagi aku kalau dah namanya western food macam tu jugak rasa dia.. flavor still sama macam makan kat Windmill, OldTown or yang sewaktu dengannya.. Price wise still affordable and aku suka layout and susun atur kedai ni.. Sedap mata memandang! Plus memang sangat santai, and privacy.. Suka sebab boleh borak panjang2!  


So kalau datang melaka, try-try la cafe hipster dekat dengan Aeon Bandaraya Melaka ni. 




Happy Birthday again to my super special Hakim.. Sorry no cake, no big present.. Kerja I bagi you makin berisi sebab I like it like that.. Love you the way you are.. Happy Birthday Sayang!


Best regards,

sitinurulaieen.



Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

0 Respond Chill-lah....:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...