26 March 2016

First Entry 2016


Assalamualaikum,


Hello guys, well its already March!! I know, I know, don't blame me! Its lucky that I can publish something on this blog for my first entry of the year.. !! Just an update to you guys, if still ada la yang follow blog kesayangan ni.. I am so busy this year.. Just start working in a new company on December 2015.. and currently almost 4 month here...


Alhamdulillah, apa yang aku boleh kata, sekarang semua dah makin stabil.. In Shaa Allah everything is gonna be better and something good is gonna happen to me and my family! Yeahh! Let's keep positive and strike for the better future...


Dah la, malas dah nak membebel.. Just hope aku boleh terus berblog sebab aku sayang sangat dengan blog aku yang satu ni.. Tak kisah pon ada yang baca or tak.. yang penting aku sorang baca pon dah cukup puas dah.. Sebab aku ni pelupa orangnye.. Esok2 dah tua, baru la aku reflect balik diri aku masa muda macam mana.. Hahaa..


Weh dah la panjang pulak jadinya,... So talk to you later my blog..bye!


Regards from the cutest blog's owner,

sitinurulaieen



Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...