10 December 2015

Pengedar contact lens diperlukan segera!


Assalamualaikum and hi readers..


Pasti ramai orang di luar sana yang masih lagi tercari-cari peluang perniagaan yang memerlukan modal yang rendah tetapi mampu memberikan pulangan yang lumayan bukan?? Ada yang merancang untuk berniaga tapi tak tau nak meniaga apa?


Jangan risau.. kami memerlukan pemborong/ reseller yang ingin menjalankan perniagaan cosmetic colored contact lens yang dijamin selamat dan original. Kenapa contact lens? Trend pemakaian lens zaman sekarang semakin meluas dan ianya sudah menjadi keperluan kepada pengguna yang inginkan gaya yang lebih menarik.. Pasaran yang sangat luas, easy to sell, modal yang rendah tapi berbaloi dan memberi pulangan yang lumayan sekiranya anda rajin dan berusaha!


Kami di Maxvue Vision merupakan manufacturer dan distributor contact lens yang terkemuka dan berpengalaman selama 13 tahun. Mempunyai kelulusan ISO dan CE serta didaftar dibawah KKM.


Sekiranya berminat untuk menjadi pemborong boleh call/whatsApp me at 011-39709391 or you can email me at ain.sales@maxvuevision.com for more detail,. Jangan lepaskan peluang. Ramai dah berpuas hati.. Special promotion and price nak bagi ni!!!


yours sincerely,
ain :)Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

0 Respond Chill-lah....:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...