05 August 2015

hai selamat hari raya..

 Hai....

Assalamualaikum...

fuhhhh fuhhh berhabuk dah blog kesayangan aku ni.. Rasanya masih belum terlambat lagi nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin bagi semua pembaca blog kecik nih.... Maaf kan lah diri ni if ada buat salah or silap sama ada melalui penulisan atau percakapan kepada sesiapa yang mengenali.. Maaf jugak sebab lama sudah dah update kat sini... hurrrmmmm.,...


Anyways, 02/08/2015 yang lepas is my birthday.. Aku bersyukur sangat diberi kesempatanm untuk hidup selama ni.. Dah tua dah actually, but I love to act muda.. hahaa.. What to do, I am born swagger! haha, So anyway Happy Birthday myself.. Happy birthday tuan belog si nurul aieen..


Sebenarnya aku still dalam mode cuti lagi sekarang, dah berhrap agar sesuatu yang hebat yang baik akan datang tak lama lagi. Mohon doa kalian yang membaca agar penulis belog ni dilimpahi rezki yang melimpah ruah.. Aminnn.. Tq all..


I think that all I want to say. I hope that everything will be okay for you all.. tataa

Sincerely,
S.N.A
Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

1 Respond Chill-lah....:

Hayati M Y said...

Selamat Hari Raya juga ain! lama tak jmpa ang kan.. kekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...