18 April 2015

Sabar


Assalamualaikum...


Dear blog readers..

How are you guys feeling today? Hopefully everything is alright there..  Lama sudah tak menaip kat sini, cuma harini rasa hati berat sangat, rasa terbeban sangat emosi and I didn't know where to share about this feeling, so I just write it down here... Tq blog for being here with me and always loyal to me... :)


Actually hati rasa rindu sangat dekat family.. Yelah dah almost one month tak balik kampung jumpa dengan mak and ayah..Bukan tak nak balik, tapi setiap kali nak balik ada je halangan dia.. Haih.. Subhanallah rasa sayu bila call and message dengan ayah.. bila ayah asyik tanya bila nak balik? bila nak balik? Insya-Allah minggu depan walau apa pon yang jadi, aku akan balik jugak!! Moga jodoh kami panjang untuk bersua-muka... Sabar....


Currently macam-macam sangat hal yang jadi dekat sini.. First I lost my phone and all my contacts.. Second my car accident (langgar lari) and sampai sekarang tak settle lagi.. My car kemot-kemot sana sini.. *Tapi lagi kemot hati ni*.. And then problem with the the drive shaft and also with the air-cond.. Subhanallah.. Sabar....


My financial here a bit trouble.. I've been working in sales and marketing company, I know I am making money, but sometimes there a lot of rejection for the last few weeks make me struggle to live independent here.. Alone and so far away from family.. Subhanallah, baru aku tau betapa payahnya dulu mak and ayah aku mencari rezeki untuk kami adik beradik.. Ya ALLAh jagalah mereka dan permudahkanlah urusan mereka... Sabarlah wahai hati.....


My love relationship is Ok.. Sometimes there is always argument between us. Normal I think, but somehow I need to know him more.. Subhanallah banyak jugak problems between us two.. I hope I can handle this problems together with him.. I know I'm in love with him, I choose to be with him, I need to know him better, and learn to accept things from him.. Be patient Ain.. YUKENDUDIS!!


Subhanallah.. I know everything will be just fine.. I know there will be big reward for me if I am just Sabar.. There will always a rainbow after a heavy rain..


p/s ; Just pray for me guys..me love you.. Daa





Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

0 Respond Chill-lah....:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...