10 December 2015

Pengedar contact lens diperlukan segera!


Assalamualaikum and hi readers..


Pasti ramai orang di luar sana yang masih lagi tercari-cari peluang perniagaan yang memerlukan modal yang rendah tetapi mampu memberikan pulangan yang lumayan bukan?? Ada yang merancang untuk berniaga tapi tak tau nak meniaga apa?


Jangan risau.. kami memerlukan pemborong/ reseller yang ingin menjalankan perniagaan cosmetic colored contact lens yang dijamin selamat dan original. Kenapa contact lens? Trend pemakaian lens zaman sekarang semakin meluas dan ianya sudah menjadi keperluan kepada pengguna yang inginkan gaya yang lebih menarik.. Pasaran yang sangat luas, easy to sell, modal yang rendah tapi berbaloi dan memberi pulangan yang lumayan sekiranya anda rajin dan berusaha!


Kami di Maxvue Vision merupakan manufacturer dan distributor contact lens yang terkemuka dan berpengalaman selama 13 tahun. Mempunyai kelulusan ISO dan CE serta didaftar dibawah KKM.


Sekiranya berminat untuk menjadi pemborong boleh call/whatsApp me at 011-39709391 or you can email me at ain.sales@maxvuevision.com for more detail,. Jangan lepaskan peluang. Ramai dah berpuas hati.. Special promotion and price nak bagi ni!!!


yours sincerely,
ain :)



Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

09 December 2015

Business Opportunity - Contact Lens Business


Assalamualaikum and Greeting..


Hi fellow blogger friends.... How are you? Hope you all are doing fine ya.. Today I want to open business opportunity for all that are looking for new business especially in colored contact lens. 


We are looking for Wholesalers, Retailers, Beauty salons, Cos-play shops, Fashion shops, Fancy stores, Online sites, Pharmacies, Make-Up Artist, Wedding Planner, Cos-players, Students Or Individual to sell our FLASH COSMETIC CONTACT LENSES worldwide.




Let me give you brief introduction about the product. Our FLASH cosmetic contact lenses is made in Malaysia under Maxvue Vision Sdn Bhd. Its already been selling in over 50 countries worldwide and expanding year after year. 


Maxvue Vision also certified with ISO9001 complies stringent quality control and regulatory requirement needed by various Health and Medical Device regulators around the world such as Singapore HSA, European CE, Australian TGA and Canadian CAMSAS. 


WHAT MAKE OUR CONTACT LENSES SAFE - SANDWICH-PRINTING TECHNOLOGY 

OUR FLASH PARTY LENSES  

So for those who are seeking for some business opportunity, feel free to contact me. We will give you a competitive price and marketing support for you to start the business. If you are interested, feel free to contact ain.sales@maxvuevision.com for more details. Or you can WhatsApp me at 011-3970 9391


  • Key features : Attractive Packaging, Elegant Box, Low MOQ, Competitive Price, Worldwide Shipping, Support with various marketing materials. 



Don't miss this opportunity to be a successful business owner and rock your world with beautiful rocking eyes!

Yours sincerely,
Miss Ain 

Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

05 August 2015

hai selamat hari raya..

 Hai....

Assalamualaikum...

fuhhhh fuhhh berhabuk dah blog kesayangan aku ni.. Rasanya masih belum terlambat lagi nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin bagi semua pembaca blog kecik nih.... Maaf kan lah diri ni if ada buat salah or silap sama ada melalui penulisan atau percakapan kepada sesiapa yang mengenali.. Maaf jugak sebab lama sudah dah update kat sini... hurrrmmmm.,...


Anyways, 02/08/2015 yang lepas is my birthday.. Aku bersyukur sangat diberi kesempatanm untuk hidup selama ni.. Dah tua dah actually, but I love to act muda.. hahaa.. What to do, I am born swagger! haha, So anyway Happy Birthday myself.. Happy birthday tuan belog si nurul aieen..


Sebenarnya aku still dalam mode cuti lagi sekarang, dah berhrap agar sesuatu yang hebat yang baik akan datang tak lama lagi. Mohon doa kalian yang membaca agar penulis belog ni dilimpahi rezki yang melimpah ruah.. Aminnn.. Tq all..


I think that all I want to say. I hope that everything will be okay for you all.. tataa

Sincerely,
S.N.A
Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

18 April 2015

Sabar


Assalamualaikum...


Dear blog readers..

How are you guys feeling today? Hopefully everything is alright there..  Lama sudah tak menaip kat sini, cuma harini rasa hati berat sangat, rasa terbeban sangat emosi and I didn't know where to share about this feeling, so I just write it down here... Tq blog for being here with me and always loyal to me... :)


Actually hati rasa rindu sangat dekat family.. Yelah dah almost one month tak balik kampung jumpa dengan mak and ayah..Bukan tak nak balik, tapi setiap kali nak balik ada je halangan dia.. Haih.. Subhanallah rasa sayu bila call and message dengan ayah.. bila ayah asyik tanya bila nak balik? bila nak balik? Insya-Allah minggu depan walau apa pon yang jadi, aku akan balik jugak!! Moga jodoh kami panjang untuk bersua-muka... Sabar....


Currently macam-macam sangat hal yang jadi dekat sini.. First I lost my phone and all my contacts.. Second my car accident (langgar lari) and sampai sekarang tak settle lagi.. My car kemot-kemot sana sini.. *Tapi lagi kemot hati ni*.. And then problem with the the drive shaft and also with the air-cond.. Subhanallah.. Sabar....


My financial here a bit trouble.. I've been working in sales and marketing company, I know I am making money, but sometimes there a lot of rejection for the last few weeks make me struggle to live independent here.. Alone and so far away from family.. Subhanallah, baru aku tau betapa payahnya dulu mak and ayah aku mencari rezeki untuk kami adik beradik.. Ya ALLAh jagalah mereka dan permudahkanlah urusan mereka... Sabarlah wahai hati.....


My love relationship is Ok.. Sometimes there is always argument between us. Normal I think, but somehow I need to know him more.. Subhanallah banyak jugak problems between us two.. I hope I can handle this problems together with him.. I know I'm in love with him, I choose to be with him, I need to know him better, and learn to accept things from him.. Be patient Ain.. YUKENDUDIS!!


Subhanallah.. I know everything will be just fine.. I know there will be big reward for me if I am just Sabar.. There will always a rainbow after a heavy rain..


p/s ; Just pray for me guys..me love you.. Daa





Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

16 March 2015

Masak Memasak



Assalamualaikum..


Hi......

How everything so far? Bagi aku kat sini ok je.. I see a lot of improvement in everything.. Alhamdulillah.. About life, i am so blessed sebab aku rasa dah semakin stable kat sini.. Mungkin ada rezeki nak tamatkan zaman bujang secepat mungkin.. Hehehe... Insya Allah..


Hati sedang berbunga-bunga sekarang~~ Weee~~


Ceh..status tak nak kalah.. Almaklumlah, umur memang lah muda, tapi tahun berganti tahun...tua jugak jadinyer.. so sebagai persediaan kene la belajar-belajar untuk jadi lebih baik, and ready untuk berumahtangga.. huuhu


So first tasks.. MASAK!

m


To be honest aku bukan nya girl yang pandai masak.. Serius tak reti la nok.. Tapi dah namanya pon girls kan..Kalau tak rajin masak, ko nak bagi laki kau makan apa nanti ye dok?? Bak kata future hubs, kalau nak suruh maid masak, baik kawen dengan maid jer,, hari2 kenyang,.... Ishhhh.. malu tau if tak pandai masak...


Lagi malu bila future hubs pandai masak.. OH NO!! Seriusly dia suka masak and suka makan of course! Sampai aku pon dah terpengaruh untuk buncit sama macam dia.. Hahaa... So I made my promise... As long as you are with me, I promise you won't get hungry honey! 


I learn masak from my future hubs... Yeay, suka tengok dia makan apa yang aku masak, sambil komen apa yang kurang.. Actually banyak kot yang kurang, but I know i am improving day by day.. And dia pon kata everything dah ok dah.. Satisfaction!  


Alhamdulillah... Kalau korang nak aku masak beriyani or rendang kemain lagi.. Belum boleh lagi la der.. Setakat masak yang biasa2 tu boleh la.. At least I am proud of myself sebab ada jugak improvement and achievement yang aku capai dalam tahun 2015 ni.. Alhamdulillah for everything.. I am so blessed!! 


So lepas ni apa? 

Cari duit nak NIKAH la apa lagi.. Mohon doa semua.. Amin.. 

See ya next entry... Daa,... Assalamualaikum 



Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

24 February 2015

Hi!

Assalamualaikum..


Hi kawan-kawan..


Long time no see.. Don't know what to talk here.. I just want to say hi to all my blog friends..


Currently in Johor Bahru.. Working here, and insyallah settle down here kot. haha.. Don't know what will happen but so far I'm ok here. Life got much more better right now. In a relationship with someone new.. Huishhh... I'm happy here. That's a good sign!


Subhanallah. What I've been through lately is so tremendously good! I can't explain how much I appreciate everything that happen around me. people around me, the environment, the knowledge, challenges. Everything made me more stronger. 


I just totally hope that this year will be a good year for me in my career, (hope to see some promotion insyallah), my relationship (mohon ALLAH mudahkan urusan untuk berumahtangga) and also financial freedom.. 


To my other half, my better half.. Thanks you sayang for always be here with me.. Never give-up on me, and always make me happy.......

I love you! 

p/s: tq sayang.. saya sayang awak!



Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...