20 October 2012

Terbiar itu manis..



| Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh |


 Sunyi sopi tak do orang, apo nak dikato~~

Sunyi, terbiar, sepi...
Hilang seri tiada lagi memori terpatri..
Sungguh. Sungguh aku benci..
Terbiar...



Hi semua.. blog ni memang asalnya ceria.. Mampat cerita itu ini sana sini.. Tapi sekarang dah terbiar.. Adoi, harap ada lagi la sinar bahagia dalam blog ni.. Anyway, banyak perkara yang berlaku semenjak senyap dari menaip ni.. But, the past is the past.. So, straight for the brighter future jela ok you oll..:)


Reason dia mudah je. Dulu student, so memang banyak masa nak update blog.. sekarang ni dah tak jadi student dah.. saya nak umumkan bahawa saya sudah bergraduasi.. so time to job hunting.. *Adoi tepokdahi*


Nampak macam tak ikhlas senyum..tapi percayalah.. Itulah senyuman terikhlas :)

With Cik Wana

Pagi-pagi sampai UUM dari NS.. With my parent and 1st Bro


With my banker.. My big boz aka my Ayah. Pengorbanan yg tak mungkin aku boleh balas. Tq ayah :)

Yeah dah graduates! Oh itu 2nd bro..:)

Alhamdulillah. Tamat sudah episod pertama. Mungkin ada episod seterusnya, mungkin tidak. Kita hanya merancang.. But I really hope that I can be a student back after this. Insyallah.. 


So congraduations to my fellow friends, BBA batch 2008/2009, Eon's girls (Lin, fini, farah, wana, naa, linda, sheila, salia) and penghuni DPP Eon yang lain.. Mr. Shah Azmal & Fara.. And Also Mr. Azran.. :) 


Ok gazillion thanks buat family, mak ayah, kawan-kawan dan semua lah sekali senang cerita.. Insyallah ada masa jumpa la kita semua.. Ukhwah fillah.. Till then.. Daa...



p/s : next step....nak cari kayu, nak cari kayu~~ ..




Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

0 Respond Chill-lah....:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...