13 September 2012

Geli


 
| Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh |


Hai semua.. harap sihat-sihat jela ye korang.. 

G.E.L.I

Sebenarnya aku geli sikit la tengok blog aku ni. Bajet comel je nak ade rama-rama kecik kat background blog. Pastu kaler-kaler pink-pink ade bunga-bunga bagai. Tambah pulak header kartun-kartun dengan tagline yang bajet sweet comey lotey. HAHAHAHA. Geli weh geli! 

Jelly much? HAHAHAHA

Ada juga yang puji-puji suka blog ini comel katanya. Terima kasih. Terjongket-jongket suka lah hendaknya hati beta ini. Bukan aku tidak suka tahap kecomelan blog aku sekarang ni..[comel ke?] just---just aku rasa, aku nak sesuatu yang baru. Sesuatu yang kena dengan aku. Ngam dengan jiwa aku. Huh! Nak nampak mature katanya.


For your info, aku buat blog ni pon masa aku tengah study dulu. Well masa tu memang agak rajin la nak change layout/background and template blog nie. Sekarang ni bukan aku malas, cuma aku dah tak reti la.. Sungguh! Serius aku dah lupa nak buat tu semua. Bermain dengan coding sana sini. Memang aku kena study balik semula la gamaknya.


Nak hire orang buat kan, aku rasa macam aku tak mampu. Ye walaupun rm10-rm50, aku belom mampu nak keluarkan duit sebanyak itu semata-mata memuaskan napsu mata aku menghadap blog kesayangan. Alah 10 hengget pon berkira? Ye, itu sepuloh hengget kau. sepuloh hengget aku? aku masih belum mampu..:(


So, just nak bagitau la kat awak-awak semua. Saya tengah belajar buat blog semula. So kalau blog ni ada senget-benget, hitam putih, sompak-sompek, buruk-huduh dan tak kena dengan jiwa awak-awak. MAAF. Jika ada yang sudi bantu sebarang dua, beta junjung mulia jasa baik mu itu.. HAHAHA.


Ok pause...


p/s : blog under construction :)


Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

7 Respond Chill-lah....:

☀ Izzaty Hedry☀ said...

bljaq plan2 blik ... bkn snang nk ingt coding2 ni ... slap ltak coding herot blog ..:P

sinurulaieen said...

@☀ Izzaty Hedry☀: HAHAHAHA.. itu lah sebabnya... baru nak blaja coding ni dah blurrrrrrrrr.. Adoyai.. sempot mak! huhuhu

sinurulaieen said...

@☀ Izzaty Hedry☀: HAHAHAHA.. itu lah sebabnya... baru nak blaja coding ni dah blurrrrrrrrr.. Adoyai.. sempot mak! huhuhu

☀ Izzaty Hedry☀ said...

@sinurulaieen

last skli klik button X.. kan snng..;P

sinurulaieen said...

@☀ Izzaty Hedry☀: hahahaha..sudah give-up dah sekarang... nanti rajen sambung balik..kehkeh

orenskool said...

cantek blog awak...

sinurulaieen said...

@orenskool:ouch...thank you..tlg buatkan header for free untuk I boleh? huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...