15 January 2012

Mood Swing



Assalamualaikum blog readers...



I'm not in good mood.. Macam moody woody woodpecker je rasa.. huh! Kejap ok, kejap tak.. Ape pasal entah.. Aku pun tak tahu... Kat block aku pulak, loceng kebakaran bunyi macam haram.. Ntah siapa la yang pergi ketuk.. Bingit dah telinga.. Aku ada exam woi!!!!



Esok pagi aku ada exam, pagi.. Sekarang tengah baca buku, tapi aku belum dapat hadam sepenuhnya.. Susah gila nak fokus.. Tak kan nak main tawakal je kan.. Kalau tak baca apa, jangan harap dapat duduk tenang dalam dewan.. hurmmm... 



Mengharap pembacaan last minit dapat lekat dalam aku punya kepala .. Simpan ketat-ketat dalam temporary-memory ... Baiklah... Aku doakan kau dapat jawab dengan baik wahai cik Aieen..  (Oh, thanks ye doakan saya wahai blog readers) ..  hehee...



p/s: kan best kalau baca buku ilmiah macam baca novel.. sehari je dapat aku khatam baca.. :)



Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

4 Respond Chill-lah....:

Miss Nadya said...

sabar yer..:)

p/s :: kenapa harga kt sne mahal??

Scha Lalala said...

focus2! hee gudluck ehh :)

Siti NuruL Ain said...

@Miss Nadya: thanks...

p/s:ermm tak sure la nape harga dia mahal...tapi mmg mahal la..:)

Siti NuruL Ain said...

@Scha Lalala: thanks..trying to focus so hard here...hehe...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...