12 January 2012

.. Khas untuk Awak ..



Assalamualaikum sayangs!
(>___<)


My Encik Kekasih hati ada dedikasikan sebuah puisi untuk saya Disini!



Walaupun puisinya simple, it feel very close to me..  Because he understand me well and accept me just the way I'm... I thought that I knew myself better, but somehow he knew me more, like seriously.. There's no way I could describe him.. All I know that he will always be there for me when he shouldn't be plus he will always be patient with me... Oh! Awesomeness!




Teruja ? Sudah semestinya lah, sebab susah nak cari gentleman yang penyayang+romantik kan sekarang? hehee... (^____^) .. Dah masuk tahun baru nie, pasti akan ade fasa baru untuk kita.. Hope hubungan ni kekal hingga peringkat seterusnya lah ye... wink2.. ;) 




I know yang kita selalu gaduh-gaduh kucing.. tapi kalau tak gaduh dengan awak nak gaduh dengan sape lagi kan... hekhek.. So, saya nak dedikasikan satu lagu nie khas untuk My encik kekasih hati..  Awak dengar tau!


Yuna - Terukir di bintang 


Hati ini bukan milik ku lagi
Seribu tahun pun akan ku nantikan..Kamu
Sayangku jangan kau persoalkan siapa di hatiku
Terukir di bintang
Tak mungkin hilang cintaku padamu


video



p/s: love you sayang ....




Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

12 Respond Chill-lah....:

orenskool said...

Oh. Terima kasih ye awak.
sempat lagi tu. Hee

Siti NuruL Ain said...

@orenskool: untuk awak semua sempat.. hehee...:)

orenskool said...

Cewah. Suka la tu.

Nem0 o0h Nem0 said...

alahaiii romanticnyaa.. moga bhgia selamanya. ;)

cik ika said...

wah..sweet3

Siti NuruL Ain said...

@orenskool: oh! suka kat awak je..>.< !

Siti NuruL Ain said...

@Nem0 o0h Nem0: dia yang romantik, saya tak...hehe..thanks atas doa nya ye...hehe..:)

Siti NuruL Ain said...

@cik ika: sweet sour plum kan? hehe.. thanks ika...:)

EZAD AMIR said...

amboi..sgt romantik...untung ar incik bf dia..

Siti NuruL Ain said...

@EZAD AMIR: just an appreciation to him lah.. hehe.. thanks to you! :)

Emmet said...

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

Siti NuruL Ain said...

@Emmet: thanks awak... lawa ke? ni bersemangat je rasa ni..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...