16 January 2012

Done, but not Well Done!

Assalamualaikum beloved readers...



One of the toughest paper for this semester, already done.. Alhamdulillah .. No need to suffer dah.. Kelegaan disitu.. (^___^) ! Macam mana jawab tadi ? OK ? ke KO ?.. hurm, aku boleh kata, this paper is the one that gonna spoil my result.. *sigh*



Soalan ok je.. senang, kacang je bila baca .. Tapi jawapan tak tau.. huhu.. Sekarang lah masa untuk tawakal.. mengharap ada miracle la bila lecturer marking that paper..:) Dah la masa dalam dewan exam tadi aku duduk bawah air-cond.. Serius sejuk gila.. dah naik beku dah, menggigil-gigil badan aku.. kepala otak aku jangan cakap lah.. beku sungguh... :)



Dah, barang yang lepas jangan dikenang.. Mengharap for the last paper aku boleh buat the best.. Kenapa setiap sem, muka aku lah orang yang paling akhir yang akan tinggalkan Uni nie.. Selalu paper aku mesti pada last day... hishhh... Ah.. Sudah lah, aku mahu tidur, ngantuk sudah selepas struggle hard untuk paper tadi... See you next entry okay.. chiou..


picture: google :)

p/s: the paper is done..but I'm not doing it well..hurrmmmm..:(

p/s: Ape hari ni hari merungut ke ha?



Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

8 Respond Chill-lah....:

orenskool said...

Lain kali study awal sikit ok.
Tawakal banyak2. :p

Scha Lalala said...

hee, camne pn dah lepas kan.. gudluckk ^^V

هانيم إرشاد said...

berdoa dan bertawakal dear :)

http://irsyanim.blogspot.com/2012/01/khas-untuk-mr-right.html

Siti NuruL Ain said...

@orenskool : nak buat lagu mana..ingat boleh, tapi tak boleh..hee.. ok, thanks awak..:)

Siti NuruL Ain said...

@Scha Lalala: itulah.. dah lepas kan? hope ade miracle la untuk that paper..:)
thanks...(^__^)..

Siti NuruL Ain said...

@هانيم إرشاد: insyallah dear..thanks for your support..:)

Aesya Zealous said...

haaa... paper sem ni sume macam killer..huuu

Siti NuruL Ain said...

@Aesya Zealous: tu la kann? tapi paper nie je...yang lain ok kot..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...