12 January 2012

Alhamdulillah.. Akhirnya siap jugak!



Assalamualaikum beloved readers...





Alhamdulillah.. harini aku rasa lega yang teramat sebab semua kerja dah pun siap.. Ameen.. Disaat orang lain sibuk bertungkus-lumus study.. Kehulu-kehilir bawak note.. dok hafal sana-sini.. Tapi aku still dengan assignment.. hahaha... Cam hape je dah.. asyik dengar orang tanya sana-sini "Eh, assignment lagi ke?" .. Blur -.- ..



Penat jugak bermain dengan statistik.. Main dengan software SPSS.. Research yang aku buat rasa macam lain macam je.. Hopefully betul la.. hekhek.. (^____^) ..



Semalam satu assignment yang agak payah aku dah hantar.. itu pun hampir-hampir kena reject.. Getaq lutut aku.. I put so much effort on that assignment.. 2 hari tak tido semata-mata nak siapkan kerja tu.. Kepala aku rasa macam nak tercabut dah.. (ok tipu).. 



Sampai-sampai je bilik lecturer, dia tengok assignment aku.. Angguk-angguk, pastu geleng-geleng... Lepas tu, dia condem assignment aku sampai aku rasa nak pengsan woo... Prof tanya macam-macam soalan, sampai aku blur tak tau nak jawab ape.. -.-v!





Pergi hantar dengan kawan aku, Farah and Shah.. Farah lepas, (senyum je dia) .. Shah pulak kena reject... Masa tu aku rasa assignment aku bakal kena reject juga, last-last prof kata .... Oklah, saya malas nak baca sangat.. Saja nak test kamu.. Ok dah nie.. Dia sign, cop..pastu simpan... Fuhhhhh! lega yang teramat!! Perasaan lega, lapang dada tu memang awesome kan?


Sekarang aku boleh dah tidur malam.. Aku still ada exam 16/1/2012 and 19/1/2012 nie.. Alhamdulillah still ada masa untuk aku pulun study.. hehee.. (^___^).. Oleh itu, aku tinggalkan kau orang dengan satu video, sebab aku nak korang jugak merasai rasa lapang dada macam aku.. (mengada-ngada kejap) ..  


Lepas ni dah tak ada jiwa kacau or serabut otak lagi dah.. hehehe.. Insyallah.. (*___*) ..

Hafiz Hamiddun - La Ilaha Illallah (Zikir Terapi Diri)

video


p/s: aku dah sem last, aku dah sem last!!


Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

0 Respond Chill-lah....:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...