14 December 2011

When I look at the sky..



Assalamualaikum...


Oh.. langit sangat cantik malam ini.. Subhanallah.. Indah..



Dapat jenguk sebentar melepas penat.. Sedangkan ramai Chinese's students melepak kat court basketball belakang block aku sambil tidur mengadap langit.. Best nya kau orang.. Enjoy sakan nampak?

Sedangkan aku bersengkang mata menyiapkan report, menjawab past year questions dan mencari isu-isu semasa untuk kelas seminar aku... Damn!


Mahu saja aku join kau orang semua merenung keindahan ciptaan tuhan.. khabarnya mungkin ada meteor malam ini.. tahi bintang sekitar jam 12-4 pagi.. Untonglaa siapa-siapa yang dapat tengok.. Jangan kau tidur terus kat court tuh sudah.. 


Tak pasal-pasal bangun subuh pagi nanti tengok kau orang freezing kat situ..
(nak exam, baik jaga kesihatan)





And tiba-tiba malam ni juga aku tak dapat nak contact him..

Dapat call, tapi tak diangkat.. tidur barangkali..

Aku tahu dia keletihan.. 

 Disebabkan aku sangat bahagia melihat langit malam ini..

And I can't share it with him..
So I made this poem just for you..
Hope when you awake this morning..
You will read this not-so-lovely blog.. wink*


"I miss you so"

Shining stars..
I sang this serenade to him
I miss you so

His calming voices still buzz my ears
Winding night..
I wish you here stand by my side

I hope that he will be alright
His smile framed in the sky
We are in love and flying so high

And I miss you so.....




p/s: hahaha ahaks!... Jiwang kau malam ni aieen? Kajadah kau jadi macam nie.. Ah! kau ape tahu? baik kau diam! (^___^)




Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

0 Respond Chill-lah....:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...