25 November 2011

My new football STAR !!



Assalamualaikum peoples!


Yeay.. bola sepak, bola sepak, bola sepak.. mesti kau orang kata.. "Isshh si aieen ni, bola dah habis tapi kau still tak habis-habis lagi mengaruk satu kampong".. Eh! Aku dah terminat, nak buat macam mana.. Cerita hot kowt~~.. Err ada yang tak suka ke? Tak suka nak buat macam mana kan? Ape pon tak boleh.. hahaha... Tak payah kau nak merepek kat sini Aieen..! Ahh baik kau diam! *abaikan*



My new favorite Malaysian footballer right now is the STAR in the making, Nazmi Faiz bin Mansor.. I know semua orang dok cakap pasal dia nie... Saya pon nak cakap jugak..hehehe... He is totally a STAR for me lah.. Paling muda, kecik je kat padang.. tapi bakat. Pergghh.. kawalan bola memang mantap..! 



Bagus.. Boleh digilap lagi bakatnya.. Yang penting jangan di bagi publisiti yang meluas sangat la kan.. Takot nanti jadi macam KFCM! haha.. (kagum dengan skill and kebolehan KFCM je.. tapi personality, hurm....so so la)



Ada yang kata muka dia macam Kaka, style main cam Febregas!


Semua orang tau umur dia berapa kan? 17 thn.. muda kan..? Hai adik nazmi..hehe..(tibe2).. Muda-muda dah sumbang sesuatu pada negara.. kau hado? *aku pon takda..* .. Tahun nie adik nazmi tak ambik SPM..(tahun depan dengarnya).. hurm, its ok.. but education tu penting jugak tau.. dah tua-tua nanti dah tak boleh main bola sepak, ilmu tuh lah penyelamat... Apa-apa pun just nak wish GoodLuck for HIM....


tengok tu kecik je..tapi gelecek...fuhhh..;)


Errr..tapi tak boleh challenge minat saya kat Fadhli Shas.. hikhik.. Dari dulu minat dia nie.. hehe..
To Encik Oren, don't get jealous ok.. (^___^)!!


wahh fadli shas in my blog.. huge hug..:)



p/s :  janganlah menang di RAI, kalah di MAKI.. 
p/s ; semangat tu penting.. Harimau menang or kalah, saya tetap bersama Harimau Malaya...



Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

0 Respond Chill-lah....:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...