26 November 2011

Barakallah Sahabat



Assalamualaikum and hi peeps!



Congratulation to my friend - Nurafini Shahidan and her husband on her lovely wedding day.. Sorry kami tak dapat datang wedding hang.. hanya doa sahaja yang dapat aku iringkan mengharapkan ikatan suci, mahligai yang baru sahaja dibina berkekalan sehingga ke akhir hayat.. Barakallah sahabat..(^_______^) !!


Selamat Pengantin Baru..;)




You look so stunning and gorgeous dear..hug hug hug..



Sama cantik, sama padan..


Cantik sangat hang fini.. bila aku tengok your wedding pictures, aku rasa macam nak cepat-cepat kawen... Rezeki hang kawen awal.. moga dapat anak cepat-cepat, agar ikatan yang dibina berseri-seri lah nanti hendaknya la ye.. Jadi isteri yang baik dan solehah ye.. itu je kata-kata doa yang boleh aku bagi...;)


Barakallah...(^_____^)




Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

0 Respond Chill-lah....:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...