20 May 2011

Segment Review Bersama Izzaty Hendry


 Assalamualaikum fellas....



Click banner for further info!



Kau orang semua dah baca tajuk entry kan? Banner kat atas tu pun dah tengok kan? hehehe.. Apa lagi, tak lain tak bukan nak join segmen from Izzati Hendry nie plak la.. Setahu saya, si Izzati nie memang blogger yang sangat rajin menghupdate blog dia... Selalu singgah and baca..(^____^) ~~



10 Sebab Kenapa nak di Review?

  1.  Saya amat dahagakan kritikan membina 
  2.  Tidak terkecuali pujian yang melambung-lambung..hahaha. 
  3.  Of course la buat penambahbaikan dekat blog.. (baru je blaja kemas-kemas blog)..heehee
  4.  Standard jawapan - mahu blog dikenali ramai....
  5.  Sambil-sambil tu boleh curik followers cik izzati.. Weeee....
  6.  Memang suka join benda alah cenggini...
  7.  Ok cukup la rasanya...hehe...
  8.  Hope Cik Izzati Hendry (sedap kan nama tu)... 
  9.  Sudi la yer nak review blog cikai nie...
  10.  Terima Kasih..Terima Kasih.. Terima Kasih...



p/s ; cutenya gambar barney tu kan? geram plak...




Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

0 Respond Chill-lah....:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...