21 May 2011

Komik terbaru Zint - "User"



Hello all the beautiful peoples....




It's raining outside.. make me feel so cold in the morning.. So this weekend, I just spent my whole day in my room.. Bored? Terpaksa lah.. nak buat macam mana kan? Macam tak biasa pulak.. hehehe.... Harini konon rajin la bangun awal nak baca buku sikit, buat revision and so on...




Tapi macam biasalah kan, cubaan dan ganguan selalu menghantui diri nie... Time saya baru nak capai buku - nak study la konon, time tu la boleh pulak terpandang komik yang dah lama beli... Masa study week kat rumah haritu.. Tak baca pun lagi.. Cishhhh.... Hati meronta-ronta nak baca.. and akhirnya aku kalah jugak dengan komik.... Oh tidakkkk!!!


Introducing - USER !!

Smart komik terbaru nie..


This is USER... Smart kan cover art dia.. isi dia.. perghh memang lazat.. memang pegi! Story dia berkaitan dengan teknologi.. ada la ala-ala cerita  HACKER .. Saya pun terconpius jugak masa mula-mula baca.. Only one word I can say.. Imaginative!.. Ternyata tak sia-sia jadi peminat karya-karya ZINT... wink-wink..=)



Sinopsis sikit okay :


Watak utama Elan - seorang remaja yang bijak, kreatif dan berdikari.. bukan sembarangan orang dan sikap jugak dingin dengan sesiapa sahaja... (selamba je reject perempuan yang minat kat dia..hahaa)..  Dia adalah seorang Game Tester... and ntah macam mana boleh termasuk dalam dunia digital dan bertarung dalam Digital Gladiator.. nak tau lagi? --------> baca sendiri okay !!




This is the first jilid.. Its means akan ada lagi sequel yang akan datang.. dah tak sabar nak tunggu and baca... Eh Eh Eh... kalau tak silap Kijiya Jilid 6 dah keluar.. Oh yeke? Bila la dapat beli nie.. Hope tak sold out la okay... Akan saya pastikan buku tu berada dalam simpanan saya! ---> more about  Kijiya Kijiya 5 ..




Ok guys, saya nak pergi sambung baca komik lagi nie.. gian pulak tiba-tiba.. mana ntah semangat nak study tadi.. hahaa... Cool je la... Ada banyak komik nak baca nie.. see you next entry ok guys....


Start reading from now....

=
=
=
=
=
=




 p/s : malas nak selak buku teks..ngantuk mata... baca komik segar jer...(^_______^)...




Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

5 Respond Chill-lah....:

red said...

haippp... jgn bace komik... gi study dulu... heheheh

Siti NuruL Ain said...

@red : hehee...dulu dah study la.. okay2...time to study now...;)

Tengku haziq said...

Kalau komik KIJIYA.,saya dah ada JILID 1 sampai JILID 10.. Awak ada komik USER sampai JILID berapa ..?

sinurulaieen said...

@Tengku haziq I have all zint book.. User sampai jilid 2 je...

kijiya pon saya ada sampai 10 juga.. heheeee

sinurulaieen said...

@Tengku haziq : I have all zint book.. User sampai jilid 2 je...

kijiya pon saya ada sampai 10 juga.. heheeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...