26 May 2011

I'm going home



Assalamualaikum...




Thank you so much bagi yang selalu follow cerita saya.. I'm going back to my hometown right now... Balik Nogori..Yaaahuuu... So, for those yang follow this blog.. terima kasih daun keladi.. Insyallah saya akan follow anda semula and terjah blog kalian bila saya selamat sampai rumah nanti ye sayang-sayang sekalian...




Jangan risau, tinggalkan pesanan anda semua di komen box or di shoutbox okay.. *Bajet macam ramai peminat je ye tak? heheheh* Doakan saya selamat sampai ke destinasi dituju... Amin... Jumpa lagi di lain entry guys.. LOve ya... Muaaahhhxx!




Screw you! I'm going home..lalalalalala~~~




p/s ; terima kasih.. sayang semua...;)




Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

6 Respond Chill-lah....:

Liza Razak said...

hepi holiday !!

zEri sAfEerA said...

waiting. hehe :D

salwaismail said...

salwa buat GA. jemput tuan blog tengok hadiah. kalau nak jadi sponsor, bagitau okay?
:)

http://salwaismail.blogspot.com

Siti NuruL Ain said...

@Liza Razak: thanks liza..:)

Siti NuruL Ain said...

@zEri sAfEerA: wah ade yang waiting..hehe..:)

Siti NuruL Ain said...

@salwaismail: orait cik salwa..insyallah, i will..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...