09 May 2011

Hilang deria bau dan suara untuk seketika



Assalamualaikum..




Berhenti rehat sekejap dari study.. hehee.. Just wanna give short update.. Oh terasa sangat getir bila deria bau hilang untuk seketika... Asyik ashuum ashuuum je.. Sembur perfume gucci yang mahal tu pon tak boleh nak bau.. Sembur kat hidung pon still tak bau jugak! Rugi je beli mahal2.. Last-last bau minyak cap kapak jugak yang dapat disedut...! haissh....




Pagi-pagi jawab call dari my boyfie, siap dia boleh tanya "Sapa nie?".. Hey.. Whaaaaat? Boleh dia kata suara saya dah macam bro-bro dah.. Tapi nak buat macam mana, Tekak sakit.. Batuk-batuk nie buat tekak jadi kering.. Suara pun hilang... Cuaca panas.. Minum ais la sedap kan?? Oh, bertambah Ramli Sarip la suara saya.....




Cuaca panas panas.. duduk dalam bilik kipas dah sampai lima pon still berpeluh-peluh lagi..hosh! Kalau dapat makan ABC sedap nie.. tak pon Cool blog.. heheh.... Menyanyi lagu Teratai - Ramli Sarip mesti sebijik lepas nie... heheh...




Enak nya ABC nie weyh.. Meleleh dah air liur ha..






Fav cool blog! yummy...




p/s : hanya mampu bersabar..sobs..sobs...iskkkkh...


picture credit to Google




Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

6 Respond Chill-lah....:

Fazil Hamid said...

kalo makan aiskrim cepat semboh...
tak caye cube la...
hahaha...

Siti NuruL Ain said...

Fazil Hamid : oh ye? hehe... ok malam nie jugak cool blog..hehee~~

Dea said...

get well soon!!... nk mam abc.. huhu

Siti NuruL Ain said...

Dea : tq so much dear... hehe.. a'ah tekak terasa macam nak jugak nie.. ohhh....

Adlan said...

gituh.minyak wangi Gucci kater nyer.. hehe..ramli sarip pon gerenti menangis dgr suara anda. ;p

Siti NuruL Ain said...

Adlan: tulis nak gebang je tu~~ lepas nie dah boleh geng dengan Ella buat album..(^___~)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...