20 May 2011

Hari Tua Si Ayam Merah



Assalamualaikum peeps...


How are you doing...? Kenapa rajin sangat update blog nie? haha... tu namanya mood berblogging datang secara mendadak selepas hilang mood for blogging selama 8 hari...hekhek... Oh, jauh lak menyimpang dari tajuk entry... 


This entry is dedicated to Muhammad Fikri bin Kassim also known as Ayam Merah sempena his birthday... Oh Tua sudah..... Below adalah keratan my wish to him di facebook...






For your information ye Encik Fikri.. I was born in 2nd August 1988 okay... So, I'm not 24 this year.. Malas nak argue + gaduh dengan kau kat FB... Wekkkk! Ok.. nak bagi intro macam mana boleh kenal baik dengan ayam merah nie.... first kami satu sekolah! yeay!!




Tapi dia junior, saya super senior di STAR - Form 6... dipendek kan cerita... mamat nie selalu kena kacau, kena buli, kena ajuk, dengan saya dan brader-brader senior yang lain sampai malu tak nak lalu depan class kita orang.. hahaha.. giler keji! And then hanya saya and the geng je yang panggil mamat nie ayam merah... sebab....... "Siapa suruh pakai baju merah time kita orang tengah beli ayam kat bazar" <--- Keji!



Ok..macam ayam kan? hahaa..


Hahaha.. Tapi bro, It's all just memory for me.. Memory that may not be forget.. I've spend a precious time with you and the gangs even though we know each other in a short time... Really miss to go back to school.. hurm..... But anyway, just wanna wish you... Happy birthday.. Wishing you all the great things in life, hope this day will bring you an extra share of all that makes you the happiest.....


Bajet kau ayam hot la?


 P/s : Wa memang saje je upload pix lu yang pakai baju merah supaya kawtim dengan tema dan tajuk entry wa... hahaha... Lu langsi, Lu mati... hahaha... gurau bro.. cheesee....(sorry picture was taken without permission.. Ada aku kesah?)



Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

4 Respond Chill-lah....:

zEri sAfEerA said...

hakhak ^^ boleh plak mcm 2 kan. mmg pembuli la kamu ni. hehe :D

Siti NuruL Ain said...

Zeri: hehee...dulu2 je la sayang.. sekrang ni dah baik tau...hehehe

Daneal said...

OMG THANK YOU SO MUCH TO SPEND UR TIME FOR ME ....I'M VERY APPRECIATE IT...THANK YOU SO MUCH SITI NURAIN ....SEMOGA DI PANJANGKAN UMUR, DI MURAH KAN REZEKI AND FRIENDS FOREVER K...THANK AGAIN..!!!

Siti NuruL Ain said...

@daneal : yeah.. welcome bro... thanks because you like it.. and you still be the ayams....hahaha~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...