26 May 2011

Hari terakhir semester 6.



Assalamualaikum...



Yeah... diam tak diam dah 3 tahun aku belajar di bumi sintok nie.. Sekejap je rasa nye.. Kelip-kelip dah 3 tahun.. cepat betul masa berlalu kan kan? Banyak rupanya peristiwa yang terjadi sepanjang 3 tahun nie.. suka dah tentunya, sedih, duka, ceria, mereng, sengal.. semua ada lah.. secukup rasa!




Kalau nak di ikotkan saya dah tamat belajar sem 6 nie.. tapi disebabkan saya nie yang teramat suka belajar.. Suka ronggeng-rongeng.. haha.. saya pun tambah lagi satu semester.. so semester 7 nanti baru aku betul-betul tamat belajar and akan praktikal selama 4 bulan..*kooottt*.. 




So today is my last day as a student sem 6.. my last day at Sintok.. My last day with my friends.. My last ape lagi yer? Semua last-last la hari nie.. But the memories will last forever...! Lepas nie cuti selama 4 bulan.. lama kan? tak tahu la nak buat apa nanti... 





As you know yesterday is my last paper.. Seriously memang malas study, and the questions tiba-tiba terasa macam whatttt?? kenapa banyak sangat soalan... bukan tak dapat jawab, tapi....... macam banyak sangat kot soalan dia.. soalan nombor satu dah tak tau jawapan.. hampess!! tak sempat nak buat elok-elok... tulisan dah cakar ayam kot.. hope lecture boleh baca.. hehehe





Siap pergi jumpa lecture lepas habis exam.. konon nak buat muka simpati la kan. haha.. tak de lah, just nak jumpa say thanks.. sebab suka kot duduk dalam class dia.. Class Entrepreneurship seronok tau.. Dapat jugak aku berniaga dalam kampus.. Susah jugak nak carik customer tapi seronok beb.. Ok.. berbaloi-baloi... Thanks Puan Armanurah..





So bags semua dah pack.. Kotak dah angkat.. (angkat sorang-sorang kot, hebat tak hebat? hahaha)... Tiket my boyfie dah belikan.. Yes,, balik rumah malam nie jam 945pm.. Hopefully sampai rumah dengan selamat.. Amin.. And one more thing... sedih la nanti jauh dengan boyfie...='(  ... Oh Oh Oh... Gedix!




Ok guys, eden pulang dulu yo.. Dah tak dapat dah nak online guna wireless free.. Kat rumah belum tentu dapat update, tapi insyallah.. akan ter-update jugak blog kesayangan den nie nanti sekali-sekala... ok chaow semua.. daaaa....



p/s ; selamat tinggal sem 6, selamat tinggal sintok...(^_________~) !

p/ss : kejap aku, kejap saya.. tak kesah la kan, janji kau orang paham.. hoho~~



Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

4 Respond Chill-lah....:

zEri sAfEerA said...

kamu belajar kat uum ke? kwn sy ade c2. hehe :D mcm la uum 2 kecik kan, hee ^^

wah. entrepreneurship. sy pon berniaga gak dulu bila ambek kos ni. best la jugak.

Siti NuruL Ain said...

@zEri sAfEerA: uum nie besar gedabak cik zeri oit..hehe

kan best kan? saya meniaga tak syok, tapi dapat duet tu yang syiok..hehe..

orenskool said...

@Siti NuruL Ain berniaga apa je ek dulu?

Siti NuruL Ain said...

@orenskool : hehe..dulu meniaga jual t-shirt.. alah bukan ade beli sehelai ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...