20 May 2011

Happy Birthday Sis Deanna



Assalamualaikum...


Happy birthday to you.. 
Happy birthday to you..
Happy birthday to Sis Deanna.. 
Happy birthday to you...




Happy birthday Sis Deanna.. Hopefully all your dreams will come true.. heheh.. Actually her birthday is on 17th Mei... So happy belated birthday I guess ! I'm sorry late wishing you here in my blog, because I'm so busy doing NOTHING... hahahaa~~




I do wish you in FB right? But you didn't replied my comment... Oh, I'm so upset.. Hurmmm anyways, I don't know what to say.. If you all wanna know.. Deanna is my first "kakak-angkat" masa saya muda-muda remaja zaman sekolah dulu.. At that time, I was in form 2 kan sis? If I not mistaken la...



suka pix nie.. comel !


I don't know apa yang sis nampak dalam diri saya nie, yang melayakkan saya bergelar adik kepada beliau.. haha.. Macam haram je perangai masa skool dulu adalah.. Tu pun ada jugak yang prihatin.. Terima kasih... A lot of thanks sebab selama nie selalu amik berat..... (^______^)




Just nak remind you that.. You are the first and you are my last "kakak-angkat" la sis..  Nak buat macam mana, zaman sekolah dah lama ditinggalkan.. Sekarang nie, mana ada yang sudi amik saya jadi adik angkat.. Saya pun tak berminat untuk mencari tu semua... (Lebih berminat mencari suami..keh keh keh)....




And after all.. HB my beloved sis... Cepat-cepat kawen yer? tak sabar nak tunggu nasik minyak mu itu... Jangan lupa jemput plak..... Moga sukses dalam semua benda yang you buat, and happy selalu okay darla.. LOve and miss you...(T_________T)





Just one word.. Awesome!


p/s ; maaf yer amik gamba from your FB without your permission.. but I do likes this two picta because it so cool....smile always..peace...





Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

0 Respond Chill-lah....:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...