24 May 2011

Handphone - Time kau diperlukan, kenapa harus rosak?



Assalamualaikum....




Mood agak moody hari ni.. geram pun ada jugak.. handphone buat hal la pulak.. Kenapa time-time macam nie kau nak buat hal.. tadi elok je.. Geram woo... geram gilossss!! Tau la henfon tu henfon buruk je.. henfon baling berok orang cakap... tapi jangan la rosak time-time gini....




Al-kisah di suatu pagi yang dingin, tiba-tiba henfon berbunyi.. Wah senyum kambing je dapat message dari my second brother.. dia mintak my account number.. mana tak senyum kan, nak dapat duit.. mesti la senyum sampai ke telinga kan kan kan... tapi malang sikit.. tak dapat nak balas message sebab credit dah tamat tempoh and ada 3 hengget lagi baki dia...




Terus suruh my brother call-me-back.. Bila dia call, saya pulak yang forgot my account number.. Saya suruh dia call lagi dua minit dengan hati yang riangnye.... And then... 2 minit berlalu...... 5 minit.... 10 minit..... 15 minit..... Lastly, dapat message dari Maxis ada berlambak miscall dari bermacam-macam nombor... my brother, my boyfie, my members ... Weyh.. apa kes?




Rasa macam nak campak je tu henfon kat dinding.. tapi sayang pulak walaupun henfon murah.. hurm,, baru je my brother nak masukkan duit.. henfon plak rosak.. Wehhh eden tak mampu la nak boli henfon baru!! Den takdo duet ni ha.... Hadoiyai!




p/s ; henfon saya henfon antik kot, sampai ada yang cakap.. pergghhh.. lama gila tak nampak orang pakai henfon macam nie sekarang... Cissssshhhh!




Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

5 Respond Chill-lah....:

Izyan Masri said...

AMBOI TELEPON SKRG.BUKAN MAIN NAK MANJA2 PULAK DIA YE XD

Siti NuruL Ain said...

@Izyan Masri: tula..geram tau..susah jugak bile takde henfon kan? tak dpat bayangkan..

Siti NuruL Ain said...

@Izyan Masri: tula..geram tau..susah jugak bile takde henfon kan? tak dpat bayangkan..

Fazil Hamid said...

biase la tu...terutama kalau hilang barang...time tak nak pakai..menyemak je depan mate..bile nak pakai..time tu la hilang...

Siti NuruL Ain said...

@Fazil hamid: kannnnnn? betol tu..setuju!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...