11 May 2011

Ganguan



 Assalamualaikum semua...



Sedang study.. tapi tiba-tiba nak buka blog.. blogwalking lah, komen orang sana, komen blog sini, dan time-time macam gini la tiba-tiba ter rajin nak design blog.. Mangkuk! Ganguan Syaiton nirrojim betol lah.. Arggghhh dah la..!!! Malas nak layan blog nie.. boleh bikin saya bertenggek depan lappy lama-lama.. time tak exam tak nak pulak.. hishh....




Tunggu la kau blog.. bila aku dah cuti berbulan-bulan nanti.. Aku tukar design kau hari-hari.. Sampai kau muak nak tengok aku godek kau selalu.. hisshhhh... Time-time camni la kau nak mintak aku design kau yer.. Tak nak kawan kau belog! Aku ada paper seminar nie.. bala-bala...




Abaikan ayat-ayat diatas.. Sesungghnya penulis Belog Si NuruL Aieen sedang bermonolog dengan diri sendiri.. hekhek.....*Geram pada diri sendiri sebenarnya... blaja tak masuk-masuk otak nie.. banyak pulak tuh* Blah dulu la geng.. Daaa.. Chiou.. (^____~)





Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

8 Respond Chill-lah....:

ika said...

study..study

Siti NuruL Ain said...

@ika: hikhik..baik professor.. saya pergi study sekarang...hehehe

zEri sAfEerA said...

biasa la 2. cobaan. hehe :D all d best ain. hee ^^

Anonymous said...

stdy2. jgn nk memarah je ye.
gud luck for ur exam...=.=

dalilakadir said...

betul2..i pon bila exam lah rajin nak on9..cubalah rajin baca buku..boleh bangga jugak.heheh.btw
all the best :)

Siti NuruL Ain said...

zeri safeera ; hey.. lama tak dengar story awk...thanks zeri...(^____^)

Siti NuruL Ain said...

cik anon : herrkkk... baiklah..;) Tq..

Siti NuruL Ain said...

dalilakadir ; that's what we can say... "ganguan"... struggle for the best to you too ok dear...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...