09 May 2011

Exam - Siaplah kau lepas nie!


Assalamualaikum...




Oh lega sangat satu paper dah lepas... Actually, I'm a little bit nervous because today is my first paper.. Tak tahu lah kenapa.. dalam banyak-banyak semester, semester 6 ni plak I feel really nervous masa nak jawab exam.. Sigh*.. But anyways, I've finish with the first paper and everything goes smoothly.. Thank God.. Syukur Alhamdulillah..




Bahagia menjawab soalan Francais tadi... Soalan punya lah senang, jawapan je susah.. haha.. Tapi dalam banyak-banyak class, I'm really interested to attend this subject.. Because lecturer dia memang terbaik lah. duduk dalam class just gelak-gelak jer.. Presentation pun just enjoy-enjoy.. Dalam gelak ada ilmu.. (^_____~)




Thanks to Prof Madya Dr Hoe Chee Hee, sebab buat saya rasa macam nak datang class hari-hari.. and thanks for the tips.. Wah.. tu yang saya senyum je jawab exam tadi tu..hehehee. sampai lenguh-lenguh tangan nie ha mengarang jawapan.. Lega + bahagia... Hopefully I'll get better result in this paper.. A+ maybe.. *wah tinggi berangan*.... target dapat B+ jer... Tawakal..(T_________T)...




And now what makes me feel stress is the second paper which held on 14 mei.. OMJayyyy.. Satu hapa pon tak paham woi paper Strategic Management tu.. Nak tawakal je pon tak boleh..Silap-silap kena repeat sem depan... tak mau aku! Hopefully, apa yang dibaca keluar la masa exam.. (。◕‿◕。)




P/s : Ok.. chow dulu.. mau study for the next exam.. Doakan saya baik-baik aje ok...daaa.....(^____^)





Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

2 Respond Chill-lah....:

Dea said...

sy dah habess dah..td paper last.. hihi.. gudluck, keyh!!.. rase nk amik french la, next sem... eehehe

Siti NuruL Ain said...

dea : oh jelesnya dah habis exam! anyway..thanks...

saya nak amik japanese la kalau gitu..hikhik...;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...