18 April 2011

Tak hupdate blog sebab lappy buat hal...


 Assalamualaikum...


Sorry la lame tak hupdate kat blog nie.. Rindu pulak.. Macam tajuk entry.. Sebab apa lama tak update blog, sebab...my lappy tiba-tiba buat hal.. Adoiyai.. Macam-macam hal betul ah.. Dah la sekarang kerja tengah berlambak.. time itu jugak la laptop nak buat hal..#@$$^&!*  (@________@)  !



Dah tak boleh On langsung.. Runsing betol la kepala nie.. Macam-macam hal... Duit dah kering-kering nie dia saje je nak rosak.. Sekarang guna lappy kawan sekejap.. Tapi biasalah dia pun banyak kerja.. So muka saya akan selalu ada kat computer lab sepanjang minggu nie..hesshh!



Harap dapat lalui sepanjang minggu nie dengan tenang.. Chilll... kalau dah lama tak update blog tu, kome kome kome tau la ape sebabnya okeyh! Fullstop. Ada masa, panjang umor jumpa lain entry ok geng? daaa...




Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

9 Respond Chill-lah....:

Noh Kodiang said...

wah...lama noh tak datang sini...da tukar layout baru ek blog nih...papepun gudluck exam...kalo ada exam la...haha..

Fazil Hamid said...

lalalala...kite tunggu en.lappy sihat...

Siti NuruL Ain said...

@noh kodiang: hai noh..maseh ingat lagi blog picisan nie.. hehe~

baru nak belajar tuka layout baru..tapi laptop lak hang! terbantut la usaha..hehe

ye..ade exam tak lama lagi..thanks~

Siti NuruL Ain said...

@noh kodiang: hai noh..maseh ingat lagi blog picisan nie.. hehe~

baru nak belajar tuka layout baru..tapi laptop lak hang! terbantut la usaha..hehe

ye..ade exam tak lama lagi..thanks~

Siti NuruL Ain said...

@fazil hamid: hehe..ye sila tunggu dengan perasaan yang sangat tabah yer..hahaha~~

Rizuan Dan Apple said...

bile cuti?

Siti NuruL Ain said...

@Rizuan dan Apple: hurm..cuti study week ujung bulan nie..start exam 9/5/2011... cuti panjang start 26/5..yeay yeay...

Rizuan Dan Apple said...

aku start exam 9/5 ni wehhh..

aku x dpt cuti panjang sem niiiiii wuaaaaaaaaaaaaaaaa

Siti NuruL Ain said...

Apak: nape tak dapat cuti panjang lak? kau cuti sampai bila jer?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...