11 April 2011

~ Sunshine ~

Good Morning all the Beautiful Peoples...


You are my sunshine,

My ONLY sunshine, 

You make me HAPPY, 

How sky are grey, 

You never know DEAR, 

How much I LOVE YOU,

Please don't take MY SUNSHINE away....

google


Do you know this song..?? My mom teach me this song when I was 6 years old.. waahhh!! I really love it! And honestly I miss my mom very much.."Mak..I love you..Sayang mak.. muaaahhh!"... Sekarang nie minggu-mingu akhir semester.. cepat lah.. tak sabar langsung nak habis class.. nak balik, ambil mood jumpa mak dengan ayah... rindu!! dah berbulan-bulan tak balik.. I'm Sick! Homesick!.. (*_______*) !!



Tapi minggu-minggu akhir nie la kerja semakin bertambah-tambah banyak.. Presentation ada lagi tiga.. Report ada lagi dua .. Seminar sana, seminar sini.. huh! I'm really-really sick man... And final exam is just around the corner..yet I still not doing any revisions..*sigh*



Plus today, is the Add/Drop subject for next semester.. Wah.. I have a lot of thing to do.. Hopefully, line internet serindit@ uumzone and also uum portal tak mendatangkan masalah pada saya hari ini.. Please don't mess with me ya.. Just be nice okay~~ !



Hopefully today will be a better day than yesterday... mood for today,, very excited and energetic.. may all my plan run smoothly.. Please don't spoiled my mood.. (^__________^) 



p/s ; to my sunshine, please don't go away.. I love you and please be that way... ILY Mr kucakace !




Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

8 Respond Chill-lah....:

Fazil Hamid said...

mulakn hari dgn senyuman..fikir positif..

Siti NuruL Ain said...

@Fazil Hamid : thanks..saya memang setiap kali bangun pagi terus senyum..hehee~~

GoBlog said...

pasal sculpture tu kalo ada gambar arca yang dia buat, bg la kat noh. termasuk gambar kawan ain(bkn nk ngorat ok)..
bleh noh upload kat blog noh...banyak2 pic lagi bagus.

http://goblog606.blogspot.com/

Fazil Hamid said...

bagus...mulakn setiap hari dgn mood yg baik..motivasi utk diri..tp kalau lepas tu mood nak bertukar...hehehe..ape nak buat kn..

Siti NuruL Ain said...

@GoBlog : hurm...ada intention nak buat pasal cerita dia kat dalam blog nie.. tapi kena dapat permission dari dia dulu la.. (my friends tu lelaki la..tak kan noh nak ngorat?)
hahahaha~~


ok..i'll try..(^______^)

Siti NuruL Ain said...

@Fazil Hamid: selalu macam tu la.. pagi-pagi before pergi class happy je..dah sampai part nak tunggu bas tak sampai2..mula la nak spoiled mood tu..keh keh keh..;)

nelly said...

senyum2 ..hehehe

Siti NuruL Ain said...

@nelly : hehehe...kacak dalam kacak luar..senyum..(^______^)..


hehe..thanks nelly...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...