26 April 2011

Saya suka Band ini...!

Assalamualaikum...



Yeah..hari ni macam kebosanan pulak sebab class tak ada.. Selalu bila ada class merungut malas nak pergi.. Bila tak ada class sibuk pulak cakap boring lah, bosan lah.. Inilah dia dilema students! hahaha.. Nak keluar jalan-jalan bukan tak boleh.. tapi paham-paham je la.. fulus dah tak ada.. Malas pulak nak g mintak sedekah.. heheh..(@____________@)....




So here, ada satu band yang saya suka sangat dengar lagu-lagu dari meraka .. Oh merdu tau suara vocalist dia.. Ermm.. macho je bila dengar suara dia.. Tapi encik vocalist band nie botak.. so, hurmm...... *saya tak cakap apa-apa yer pasal lelaki botak* ..... tapi saya suka lelaki berambut... hehehe... Overall music and vocal dia memang menjadi santapan telinga saya la kan...hehehe



(Lelaki botak still smart jugak.. kan kan kan) - ayat cover...



So let me introduce you my fav band.. THE FRAY!

Yeay.. Love their song..



Banyak lagu-lagu dia yang saya suka.. Saya suka bukan sebab apa.. Saya rasa suara vocalist dia sangat sedap, sampai lagu tu jadi merdu di pendengaran telinga saya.. Serius tau.. My fav song is Never Say Never.. Wah, admire sangat... (T____________T) !!




Tapi hari ni saya nak kau orang semua layan video nie dari The Fray - Heartless..




Lagu Heartless adalah lagu dari Kanye West.. Just saya lagi suka cover dari The Fray sebab lagi merdu.. So everybody lets enjoy~ ! Sesiapa yang pernah putuskan percintaan or diputuskan.. sila lah dengar lagu ini.. Tapi jangan lah jadi Heartless ok guys..


video



 p/s ; sila enjoy..hehee~~~






Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

6 Respond Chill-lah....:

Budak Botak said...

he3, enjoy jgk lagu diorang nie...

Entry terbaru Kreatif - Hasil Seni Menggunakan Perkataan... (",)

Siti NuruL Ain said...

Budak Botak : oppss..budak botak komen..hehe..

kannn?

Noh Kodiang said...

noh tak pernah dengar pown...
tapi noh minat lagi owl's city...tangkap cintan...

Siti NuruL Ain said...

noh: hurm... tak pernah dengar kan? nie nak bg dengar la nie noh oi*.. dengar tau..hehehe~~



owl's city ek? jap saya try dgr dulu ok...hehe..thanks info..

Fazil Hamid said...

kalo dah jadi artis mmg smart...ade org tukang touch up...

tunggul kayu pon kalau make up cantik gak...hahaha...

Siti NuruL Ain said...

Fazil Hamid: awak pon boleh smart jugak kalau pandai edit gamba,,,kannn? saya tak pandai sebab tu tak letak byk pict kat blog~~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...