06 April 2011

Moga kau cepat sembuh !

Assalamualaikum...


Lama saya tak update blog kerana kekangan waktu... Pada masa yang sama, my family 23  @ my roomate Qaseh Azleen sekarang di hospital Alor Star....harap kau cepat sembuh ye sayang.....



Maaf sebab tak sempat nak pergi tengok kau hari-hari.. minggu nie memang betol-betol bikin aku gila.. sibuk teramat..maaf tak dapat nak jaga kau kat sana.. sila kuatkan semangat dan lawan penyakit yang kau hadapi..



Insyallah kalau tak ada apa-apa aku datang jaga kau! Cepat sembuh ya.. Kau tak kesian ke kat aku nie, terpaksa tidur sorang-sorang...hehehe...takot tau!! Kuat kan semangat ok Leen!!



Harap kau sentiasa tabah dengan dugaan ini okay.....sayang kau! (T________T)...



Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

4 Respond Chill-lah....:

fienaz said...

smoga cepat sembuh....singgah pagi kat sini...(^_^)

SiNuruLAin said...

fienaz : thanks singgah sini dear..


ya..hope dia cepat sembuh.. hope sgt2 nak tgk dia sihat..pray for her..ameen...;)

terimakasih fienaz..(^___^)..

fad ali said...

eh2...

lupe lagi bwk pulut...

huhu..
anway..thanx singgah..polow la kalu sudi..

yahh..mekasih...=D

SiNuruLAin said...

fad ali : sudah...follow kamu pon sudah.. terima kasih singgah~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...