28 April 2011

Last Check List....



Assalamualaikum awesome peeps !


Mood now : Oh, I'm so damn happy!


Why huh?



I'm happy because.....


  • Kerja semua dah siap, assignment semua dah hantar.. Check!

  • Bilik dah siap kemas.. sukanya mata memandang.. Oh bersihnya.. Check!

  • Baju dah siap basuh semua.. Dah siap lipat.. Clean and tidy.. Check!

  • Pinggan mangkuk semua sudah ku bilas.. Okay sangat berkilat.. Check!

  • Baju semua dah digosok.. Licin..siap ada side tajam, kalau usik boleh berdarah tangan.. Check!

  • Baju dah siap packing dalam bag.. ok done.. Check!

  • Tiket bas dah ada.. Check!

  • Yahoooo!!! I'm going back home~~~~

  • Hohooohoo balik kampong....


Hehehe.. saya akan berangkat pulang ke kampung bersempena cuti study week nie.. Kejap je rasanya kot stay kat kampong, sebab dah biasa kena tengok muka mak and ayah before jawab exam. Nak bau angin kampong supaya otak boleh release... Super yeay!






Malam nie, jam 9 malam akan bertolak dari Changlun.. Hope everything will be okay..Ameen... Dengan hanya berbekalkan RM10 dan beberapa sen nie.... Diharapkan saya dapat sampai ke Melaka Sentral besok pagi.. Doakan perjalanan saya selamat ok geng?




p/s : Ya ALLAH..selamatkan lah perjalanan ku.. and for those yang tinggal di sini..Selamat ulangkaji.. Good Luck for final okay guys.... Babai Sintok! *untuk tiga empat hari jer..huhuhu*..

picture credit to google



Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

7 Respond Chill-lah....:

Fazil Hamid said...

jgn lupe...sempat lg bedal durian kat kg...tgh musim durian ni...

Budak Botak said...

he3, semoga selamat sampai...

Entry terbaru Kondom - 12 Cenderahati Pelik Sempena Perkahwinan Prince William dan Kate Middleton... (",)

Siti NuruL Ain said...

Fazil hamid: haha..tak sempat la..sebab semua orang kat rumah demam.. masib baik saya tak demam jugak''

Siti NuruL Ain said...

budak botak: ok..dah selamat sampai dan selamat balik..hehe

misz fae said...

blogwalking!;)
singgah baca n3!;)

meh singgah blog fae :

http://fzhjmldn.blogspot.com

misz fae said...

blogwalking!;)
singgah baca entry!;)

meh singgah blog fae :

http://fzhjmldn.blogspot.com

Siti NuruL Ain said...

misz fae : thanks singgah blog and baca entry...

tunggu saya datang jengah anda yer... wink2..;P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...