20 April 2011

Ini la akibatnya....

As-salam....



Tak nak bebel panjang-panjang....just nak share satu gambar je...let just picture do the talking! Ni lah akibatnya..hambek kau! baru aku puas..baru aku puas..baru aku puas (bak kata yus jambu maharaja lawak).. siap ada effect tu....

=
=
=
=
=
=
=
=

baru pueh hati den!
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=


Perggghhh gila gempak kan? haha..sebenarnya bukan my lappy la ok kawan-kawan... memang la stress dengan lappy sekarang sebab dia buat hal.. tapi tak sampai hati la pulak nak buat macam gambar kat atas tu kan? sayang woo....



Ni lappy my bestfriend la..Encik Shahrul.. haiya bro..apa pasal sampai macam gitu maa... Sabar-sabar.. ce rilex, ce rilex....huhu.. Kalau kau bagi laptop kau kat aku.. lama dah aku modified pastu jual kat mudah.my.. hahaha... anyway.. jangan ikot sangat marah and stress tu ok kawan..



Aku nak kawan lama dengan kau nie... kalau asyik-asyik marah je.. pendek umor orang cakap.. kau nak? haha... hope kau baik-baik aja ok.. doa ikhlas dari kawan kau nie tau.. hukhuk..(^_______^)



p/s : saya ada jugak teringin nak buat macam tu kat my lappy.. tapi tak nak lah.. sayang wooo....







Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

8 Respond Chill-lah....:

Fazil Hamid said...

ingatkn betul td...
ha..dah online ni..en.lappy dah sihat eh..

Siti NuruL Ain said...

@fazil hamid: hahaha..tak seberani tu nak buat la...hehe..


blom sihat lagi..nie tumpang lappy kawan jap..esok pulang kat dia balik..huhu~~

Cik Azizah said...

aieen da on9 balik!! eh ingatkan lappy aien tadi..kus semangat..hehe

Siti NuruL Ain said...

@Cik Azizah: hahaha...kus semangat ye tak? memang tak terjangkau dek akalku nak buat macam gitu,,heheh

greenApple said...

uih..ganazzz..habis lappy tu dikerjakannya..hehe

Siti NuruL Ain said...

@greenApple : ha itulah pasal.. sekarang nie dok menyesal tak sudah.. hahaha...

Budak Botak said...

he3, tu dah tahap kritikal dah kalo cmtu...

Siti NuruL Ain said...

@Budak Botak: yezza..mmg tengah stress..tapi kecian tgk lappy tu kan? hurmm...sayang woo...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...