13 April 2011

GiveAway dari Nelly dan Mas untuk BLOGGER

Assalamualaikum...






Ok..Cik Nelly the Strange ada buat giveaway dengan hot gosip dia Encik Mas.. so, saya join untuk nak meriahkan majlis dan mencuba nasib..hahaha..(^_____________^)... Click banner untuk tahu syarat-syarat berkaitan okeyh!




Pendapat tentang blog Mas Ahmad Safwan

Blog beliau sangat kemas, dan simple.. agak creative and comel juga kadang-kadang.. Sangat kemas dan tak serabut.. warna biru memang nampak tenang dan easy to loading.. tal berat.. entry menarik dan tak boleh nak komen sangat sebab blog dia lagi popular dari saya... rasa rendah diri and rasa macam not applicable pulak nak comment lebih-lebih...good blog actually..(T___________T)....




Pendapat tentang blog Nelly the Strange

Blog cik Nelly ni plak sangat la garang dari segi pemilihan color.. Red, Black and White.. but its cool~~ ! gaya penulisan cik Nelly sempoi dan mudah difahami.. No wonder lah she got a lot of followers and her blog was so famous.. Again, I feel I'm not satisfied to comments to much about her blog...humble..iskkkh.. (^___________^)....



Kenapa nak join GA Nelly and Mas?

Saja-saja... hehehe.. support her/his effort to kumpul seramai kawan yang boleh dalam dunia blogging nie.. Lagipun kalau tak menang, at least dapat kawan baru.. tak gitu? kalau menang, I consider myself  very lucky..




p/s ; tingkatkan prestasi, jauhkan kontroversi ya Cik Nelly and Encik Mas....(^_____^)





Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

4 Respond Chill-lah....:

nelly said...

Terima kasih meriahkan !!
=)

Blog Nelly belum femes ..
=)

And ramai kata sudah ..
btw , tq !
sangat dihargai komen kamu samada komen tentang bog Mas n Nelly ..^^

Siti NuruL Ain said...

nelly: thanks singgah..

anyway..if the blogger is friendly, automatically the blog will be famous too.. kannnn?

nak menang! hehe... hadiah jangan rahsia sangat la..hehe..(T___T)

Mas Ahmad Safwan said...

.huhuhu , thanx sebab join laa , tanye nelly camne nak jadi femes mcm dia ( :

Siti NuruL Ain said...

@Mas Ahmad Safwan: hurm..I'm just like to be an underground writter.. it's okay la tak faymes janji ada pembaca tetap..hehe.. nelly ada kelebihan yang bagus...dia friendly..hehe~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...