15 April 2011

Facebook?

Assalamualaikum awesome peeps !




Hope you all doing just find... Ada apa dengan facebook? tempat meluah masalah? luah perasaan? maki hamun orang sana, maki hamun orang sini.. puji-puji melambung-lambung? dalam nada sarcastic? Sebenarnya facebook nie memang la site yang bagus.. tapi kadang-kadang bisa merosakkan dan melalaikan...




Kadang-kadang saya rasa rimas dengan status mereka-mereka yang merepek-merepek.. Sekadar nak update "Warghh! bohsan nya hari nie..nak buat ape erk?" - mahu saja saya cadangkan.."adalah lebih afdal kalau kau terjun bangunan!"




Seriously, rasa macam bosan gila nak baca status yang kadang-kadang entah hapehape.. tapi tu facebook kau orang.. ikot suka kau orang la ye tak? Saya just menyatakan sahaja.. Chill la.. kalau sentap-sentap pergi la share entry nie kat wall kau orang.. pastu kau  kutuk la kaw-kaw.... (^___________^) .. Ada bran?




Saya tak akan tau pon kalau kau nak buat macam tu... sebab apa? Sebabnya saya sudah pun menyahaktifkan facebook saya.. I'm deactivate my facebook just for a moment because I want to focus to my final exam.. I'm sorry friends.. For those kawan-kawan baik yang suka tanya khabar kat fb tu.. maaf yer... (T_______T)



no facebook at the moment!




Saya janji akan activate balik fb saya selepas final exam nanti.. maknanya 26/May/2011.. Wait for that moment ya.. Oh ya.. I will never ever deactivate my blog.. Never! because I love this blog and I'm in love with blogging.. Hanya dengan blog sahaja tempat saya bermanja-manja tau! hehehe....



To all my friends, hey start your revision now.. don't wait for last minutes.. Usaha itu yang penting..hehee.. Salam and love you all... (*_________*)






Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

8 Respond Chill-lah....:

Budak Botak said...

he3, biasa la tu, mcm2 ragam orang kat FB nie.

Entry terbaru Kelebihan Blog Mesra SEO Dan Mesra Google... (",)

Siti NuruL Ain said...

@Budak Botak : yeah..kadang2 yang macam desperate pon ada kan? haha,.. dunia2...

Specky Berry's jotting said...

yup2 that was sooooooo true my dear. i pun with that kind of status kalau tak tau nak buat ape tak payah la buat ape2 lagi senang hahha..

ouh btw i dah try comment i think okay je cube u try out later :D
btw i dah follow u have u followed me?

Siti NuruL Ain said...

@Specky Berry's jotting: kann?

ow..nanti i'll try to comment back okay.. oryte..I'll hit you back..;)

Fazil Hamid said...

fb dan sebagainya..hanya utk tak nak lost contek dgn kawan2..nak2 yg dah berpisah jaoh..mmg bnyk tak elok..tp ade elok gak..kawan2 sekolah dah 15 thn tak jumpe pon boleh jumpe..

Siti NuruL Ain said...

@Fazil Hamid: ye saya tau tu..tapi kami dah jumpa and tuka fon number masing2..its ok la kan..?


lagipon untuk sementara je..sebab nak fokus final exam...hehehe~~

Fazil Hamid said...

good luck for final exam..

Siti NuruL Ain said...

@Fazil Hamid; thanks for your concern..appreciate it so much..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...