02 April 2011

Dedikasi Birthday - versi surat !

Assalamualaikum and happy saturday !


Dear bazlia,


Apa khabar agaknya saudari disana.. Moga berada dalam keadaan sihat walafiat hendaknya.. Tujuan saya menulis surat ini, tidak lain tidak bukan ingin mengucapkan.. Selamat Menyambut Hari Kelahiran Yang ke - 20an...hahaha~~


Maaf lewat satu hari nak wish kat dalam blog... tapi kat facebook aku dah wish kan? So, nie susulan daripada wish tu.. Sebab kat FB malu nak wish panjang-panjang and macam- macam..


So, happy birthday sayang..moga dimurahkan rezeki... dipanjangkan umor... dipertemukan jodoh yang baik.. Disayangi, dicintai, dilindungi sentiasa.. Moga happy selaloo.. tamau sedih-sedih ok.. Kau tu dah la kecik.. Selalu kena buli dengan aku...hahaha.. tapi aku sayang kau..



Nuyui...happy birthday okay...
(1/April/2011 - April Fool)

makin hari makin chomel la kau nie..geram!


Kiranya kau adalah geng the best yang aku ada baz..kau, amie, ciput ! memang aku sayang sangat.. woi lame dah tak jumpa.. bila nak jumpa nie ha?? (^____^)... 


Mesti kau ingat lagi kan, time kita sama-sama tidur satu dorm kat aspuri.. mekak-mekak tengah malam.. tak de sape nak marah kita..(sebab kau kan ketua aspuri)..hahaha... Masa birthday sape ntah, main kejar-kejar baling tepung...cish! rindu aku rindu beb!


Ingat tak time nie?


oh rindu!



 And time giler kau masa kat sekolah dulu?? hahaha...


haha..sengal!


Anyway...just nak wish happy birthday bazlia... Hope our friendship will remain forever and ever.. Insyallah..Love you bazlia...jangan nakal-nakal okay....(^____________^)...sekian dulu...mungkin di lain surat kita akan bertemu lagi..salam sayang..


pecah kaca, pecah simen..
sudah baca, sila komen...


p/s: kalau bulan march, saya buat dedikasi khas INI . So bulan April nie, setiap birthday kawan-kawan special saya akan buat entry khas untuk kalian..setiap seorang ok..jangan risau..(^______^)...



Yang Benar,








Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

2 Respond Chill-lah....:

GoBlog said...

cam kiut jer...kenalkan r kat noh...hehehe

Si Nurul Ain said...

alamak ai..
dah ade yang punya la..

hehe...

not available..;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...