07 April 2011

Akhirnya siap sudah!

Selamat Pagi Malaysia..(^_____^)


Fuhhh... daripada jam 9 malam tadi, saya duk siapkan assignment Strategic Management nie.. and now at 0715 am saya dapat jugak siapkan assignment  nie.. Alhamdulillah.. Happy pulak rasa.. rasa lega sangat-sangat.. Disebabkan terlalu banyak kerja, saya terpaksa buat assignment nie last-last minit! 




Jap lagi kena hantar ni tau! Lega tersangat-sangat lega dan habis satu beban.. tinggal nak present je lagi minggu depan..hosh! Bila la nak habis class nie.. penat sudah...=.=




Penat tu jangan cakap lah kan.. Ni tak tidur semalaman nie tak tahu lah dapat tahan sampai bila ni.. kejap lagi ada class jam 0930 pagi nie.. sampailah jam 1230... Hope kepala tak nyut-nyut mintak dimanjakan....




p/s ; Ok, saya mau siap-siap pergi class.. chow dulu ya kawan-kawan.. jumpa lagi lain entry.. tata..




Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

5 Respond Chill-lah....:

fad ali said...

hah..mesti malas kan?

nasib bek siap..huhu

Fazil Hamid said...

:-)

SiNuruLAin said...

fad ali :erm tula pasalnya.. bukan malas tapi kerja memang melambak-lambak....hadoiyai!


fazil hamid : (^________^) .. thanks..

Taufiq Wr said...

rajen ain bua assignment..taufiq pun kdg2 rasa malas je..heheeh

SiNuruLAin said...

taufiq Wr : nak buat camne you.. kalau xnak failed kena la buat jugak.. kalau tak kang.. x pasal2 jer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...