13 March 2011

Wahai Semangat Kemari Kau !

hai...

Kata hati Miss Aieen sekarang sibuk suruh siapkan semua kerja.. Settle all the assignments, discussions, revisions...all must done before end of march.. Sebab apa? sebabnya saya teringin untuk pulang berjumpa dengan cinta hati saya di rumah...Oh rindunya... 


huu..kerek jer muka my bos tu ha..


Lama dah tak balik rumah cium mak.. lama dah tak gurau dengan ayah..hurmm...saya nak balik jugak! So sekarang saya over rajin and over busy sebab saya mesti siapkan semua kerja yang tertunggak ..Yes.. Wahai semangat dan buku, kemari kau, marilah berdamping denganku...fuuuhhhhhh....;)


p/s ; cepat siap, cepat pulang..;)



Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

2 Respond Chill-lah....:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...