29 March 2011

Tidurlah

Good Day Fellas ..


Ok..selalunya before tidur saya akan ber'skype' dulu dengan encik kekasih hati..saja mahu lepas rindu.. (eeyyuuww..geli matt!).. Dah ujung-ujung semester nie memang kalau boleh semua nak jimat..betul tak??



Cube kau orang bayangkan, nak message, call, 3G, or sewaktu dengan nya membazir woo.. dah la maxis sekarang suka cekik darah.. seminit cakap pun dah 50sen.. (yeke?) Woi,,banyak tu..kalau kumpul boleh nikah dah tau tak...(^_______^)..



Apa kena - mengena dengan tajuk entry? Xde kena mengena pun..just my boyfie sent me one song... Ok..lagu nie hanya untuk orang yang rasa nak tidur lena je ok.. kat bawah tu ada lirik dia...slow jer lagu nie..saya update blog sambil dengar lagu nie... menaip pun sambil tidur dah ha...(*_______*)..


Song by Bondan Prakoso & Fade2Black 
Title - Tidurlah 

Tidurlah matahariku
tinggalkan masa harimu

bila malam datang, dinginkan jiwa ini
tidurlah, oo sayang, esok pasti kan lebih baik

janganlah kau bersedih... (jangan... 4x)
usaplah air matamu... (usap... 3x)

bila malam datang, dinginkan jiwa ini... (jiwa 2x)
tidurlah, oo sayang, esok pasti kan lebih baik

kubawa kau jauh terbang tinggi
menikmati indah rasa sunyi
sayup kalimat yang membuai sepi
tenang... tenggelam

kini terlelap dan tidurlah hey sayang
kuhantarkan mimpi indahmu teman
tepat berada di gerbang malam
lepas... bebas... tak terbatas

bila malam datang, dinginkan jiwa ini
tidurlah, oo sayang, esok pasti kan lebih baik (lagi...)


nOte : sorry la geng! Indon plak malam nie..nama pon serumpun..huhu~~


Ha ape lagi korang, Jom lah tidur macam baby nie jom..comel..sweet...lena jer...(T_____T)

alololo comelnyer...geram..grr!


Tapi jangan tidur merata macam nie pulak ea...nie memang kes dah tak dapat nak tahan mata dah nie..main merata jer nak tidur..tapi nasib baik kau comel wahai budak!! To mama-mama yang ada baby tu, sila pastikan anak-anak anda tidur di tempat yang betul okay... Kakak-kakak and abang-abang..Sila perhatikan adik-adik anda ok..hahaha~~


nasib baik kau comel budak..hehe..;)



So tips untuk tidur malam nie...kau orang pergi download lagu nie..lepas tu, kau pasang kat winamp or apa-apa music player kau... make sure kau orang pasang lagu nie berulang-ulang sampai kau tidur ok gengs! Dah apa lagi tunggu..tidurlah~~~ esok pasti akan lebih baik lagi...(^_______^)..





Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

2 Respond Chill-lah....:

Dda Ly said...

olololoo tomey nyee die tidooo..geramm!!!

meh ke rumah..
~danial n science~
keep in touch ye..♥♥♥

Siti Nurul Ain said...

Dda Ly : thanks singgah and follow blog saya nie..

insyallah saya akan terjah blog you..

thanks ya..keep in touch too...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...