30 March 2011

Segmen : Deco Deco Beng Beng Boong !

Assalmualaikum and good day !


Ok.. Brother Ben kita ada buat segmen baru.. jadi saya punya kesempatan nak join segmen ini.. For further info kau orang boleh click kat gambar di bawah nie okeh??




Kenapa saya nak join segmen nie, sebab saya rasa blog saya sangat-sangat lah simple dan ntah la, macam tak secantik blog-blog otai kat luar sana.. Tak dinafikan, first impression tu penting..betol tak??


Yela, bila kau orang masuk blog yang "Wah cantiknya, kemas.. dah tuh comel plak tuh".. Automatically kau mesti nak tengok entry dia kan?? And kau akan rasa puas hati sebab  nak baca pun mudah, nak faham pun senang, nak follow pun dalam keadaan senang hati kan kan kan???


So hopefully.. ada teguran yang membina dari bloggers yang lain terhadap blog saya, supaya di masa akan datang, blog saya akan menjadi blog yang boleh dikategorikan sebagai smart and cute..hehe...


Anyway, saya memang peminat purple.. kalau suruh nak tukar color tu.. hurm.... akan dipertimbangkan oleh pengurusan Senat Universiti dulu la ok...hahaha...



p/s : Salute dengan brother ben sebab buat segmen yang gila-gila best.. Wuhuuu.. And selamat datang to all readers, thanks you..(^______^)...




Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

11 Respond Chill-lah....:

farhana masdo said...

terjah dr segmen bro ben .
saye pmbace baru di belog kamuu ~ :)

jmpot singgah ma belog okay :)

Siti Nurul Ain said...

farhana..

terima kasih.. (T___T)

tunggu saya datang terjah blog you ok..;)

Izyan Masri said...

BELOG YANG SANGAT COMEL DAN SIMPLE DAN KEMAS DAN TAK SELERAK DENGAN WIDGET TAPEHAPE DAN TAK LAMA BILA LOADING DAN TAK PAYAH NAK TUNGGU SAMPAI 30 JAM UNTUK BUKAK.FUUH.PENAT KOMEN.BELANJA MINUM :P

fienaz said...

hai siti nur ain...tq singgah blog sye dan jadi follower...saya follow balik...salam perkenalan...dan yer...corak dye cun...hehe...

Siti Nurul Ain said...

izyan masri : haha..boleh2 nanti saya belanja minum..thanks for the komen..appreciate it..

xper nanti saya sumbang soposen dua dalam tabung nuff you ok..

haha..suka tak suka tak??

thanks..;)

Siti Nurul Ain said...

fienaz : ye same2...terima kasih kerana singgah..;)

oh terharunya..;)

terima kasih, terima kasih, terima kasih..(^_______^)..

Mizz Ninie said...

terjah balik blog purple yg comei gak ni.

follow u =)

4k3m[PIJA] said...

Blog yang kemas+simple. i like =)

Fazil Hamid said...

nice blog...menarik..

NuReLLe said...

simple but cute..suka...sechomelle tuan punya blog jugeee...

membalas kunjungan anda..:D

Deco-Deco Beng Beng Boong

Si Nurul Ain said...

mizz nini : terima kasih..(^___^)..

Pija : thanks..like you too..hehe

Fazil Hamid: terimakasih..(^___^)

nurelle : you so sweet..;)


terima kasih terima ksih terima kasih semua...(T_____T)...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...