29 March 2011

Saya nak join bloglist Nelly The Strange

Assalamualaikum..

hai peeps...

Saya sangat suka join bloglist sebab itu adalah usaha saya untuk menjadi seorang blogger yang dikenali...Insyallah... Biar la lambat bangun, lambat dikenali.. janji kepuasan tuh tetap dapat dirasai dalam diri saya...bukan nak gila glamor or nak popular..just mau entry saya dibaca oleh semua golongan... fuhh..tinggi tak cita-cita?? 


Saya join bloglist si nelly nie sebab dia comel..hehe...Click kat banner for more info.. Tutup jam 12 nie tau...




Kategori : Cool..(sebab saya rasa saya tak hot, tapi saya cool...kehkeh)


p/s ; kena tag kat 3 orang..but maaf Nelly, saya besok ada exam so x sempat nak tag kawan-kawan...and dah nak tamat tempoh dah..hehe...so, I'm in...thanks..;)





Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

2 Respond Chill-lah....:

nelly said...

Terima kasih sudi join ..
Tak comel mana pun ..btw , tq ya ..
=)
Bagi kategori apa mahu masuk ya ..

Siti Nurul Ain said...

same2 nelly..

hehe..comel ape..

oh..dah state dah nak masuk kategori cool..x nmpak ea nelly..?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...