28 March 2011

Escapism !


Assalamualaikum gengs !


How are you doing? Saya dok update entry nie sebab baru lepas habis buat revision..9.30am nanti saya ada midsem..wahhh!! (sempat lagi kau yer aieen?) hahaha... Sometime kita kena ada escapism dalam sesuatu kerja yang mendatangkan stress..betol tak?


I don't know why I feel very happy today..Feel very energetic..*macam makan bateri energizer tau* ! My mind keep thinking all the positive things.. Weyh..tak pernah rasa so release macam sekarang..                    


(✿◠‿◠) ♥ ♥ (。◕‿◕。) 


Okay, saya just nak share with you all my feeling... kalau tak kongsi, tak my blog is my thought, my feeling and my expression la kannnn?? hehehe..


Apa yang membantu saya sentiasa berfkiran positive tonight maybe disebabkan my music playlist.. I kept it playing in shuffle mode..and suddenly it plays "THE WOW" songs...


You all should listen to list of songs below okay guys... Itupun kalau kau orang rasa sangat positif, rasa bersyukur sebab ada orang yang kau orang sayang di sekeliling..rasa dicintai..rasa dihargai..rasa...secukup rasa kau orang la yeh ! Ok....



My Playlist : My Pilihan Hati Malam Nie Yer !

1. Yuna -  Super Something  (yeah..suke!)
2. Spider - Kita Satu
3. The Last Shadow Puppets - Calm Like You
4. Travis McCoy - We'll Be Alright 
5. The Ramless - Itulah Sayang
6. Azlan & The Typewritter - Gerak Hati
7. Robbie William - Better Man
8. Artic Monkeys - Balaclava
9. Middle of The Road - Soley-Soley (hahaha)
10. Billy Talents - Pin And Needles
11. Law feat Liyana Fizi - Fantastic Advanture
12. Liyana Fizi  - Light Writing
13. The Libertines - Bucket Shop


Ahh dah la..bagi banyak-banyak pun bukan kau orang nak layan sangat lagu-lagu tu kan?? haha.. Just nak share jer..the rest ikot suka kau orang la yer.. And pergilah search and download sendiri lagu-lagu tu kalau nak dengar.. Saya memang malas nak upload video or songs here sebab..kat UUM nie youtube tak boleh bukak...OH NO!


p/s ; hope ape yang baca malam nie masuk la exam besok..haha..tata gengs! Eh lupa nak cakap lagu nombor 1 - 7 ditujukan khas untuk Encik kekasih hati!! Love, Love, Love ~ !


 

Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

0 Respond Chill-lah....:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...