18 March 2011

OMG ! It's My Blog's Birthday !! [ (*___*) ]


Assalamualaikum...

Hai semua readers yang jejak di blog saya ni..how are you there? Hope you are doing fine yah! Lately, saya rasa saya sudah semakin nyanyuk.. sampai saya lupa sesuatu.. Yes sesuatu yang penting!! Oh my goodness! macam mana lah saya boleh terlupa agaknya...


But, luckily my mind ada backup folder...haha.. Ape ke bende yang kau lupa tu Aieen? Oh baru ku sedar rupa-rupanya, my lovely blog dah pun berusia 1 tahun... Wahhhh... (*___*) ...tidak percaya!!

HAPPY BIRTHDAY TO MY BLOG !! 
*happy belated birthday actually*



Lip lap lip lap dah setahun saya berblogging..berdasarkan daripada cerita INI, maknanya blog saya kini dah berusia 1 tahun 2 minggu.. Haiyo.. itulah nyanyuk sangat dah rasa...dah 2 minggu baru nak perasan ! haih!


Tapak blog kukuh selama setahun..tapi saya still anggap diri saya blogger baru yang NOOB! Pernah stop blogging selama 5 bulan.. apasal ntah..*mula pening-pening lalat dok pikir nie ha* .. 


And saya rasa nyesal jugak tak blogging because blog is like a diary to me.. we share our thought and feeling.. Am I right? Hopefully after this, saya akan terus meneruss berblogging...*Chaiyok2*


By the way, terima kasih berbilion-bilion lemon to all my kawtim@followers, (setahun baru ada 103 followers,,hurm..kena selalu blogwalking lepas nieh huhu..), kawan-kawan di blog yang aktif mengomen (bukan beromen yeh!), silent readers..semua-semua yang datang ke  Belog SN Aieen nie lah.... 


Trimassssss sangat sangat sangat..! Seriously.. tanpa kau orang memang tak bersemangat nak menulis..thanks...*nak nangis dah* hohos... TQ semua...PEACE ~!




p/s : salam perkenalan pada blogger baru yang datang..click lah kat Heartbeat and Nuffnang tu yeh..! keep on blogging !! Rawr Rawr .. Yeah!





Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

12 Respond Chill-lah....:

Anonymous said...

hye..
saye anon..igt lg?
hepi belde to ur blog..(^^)

Rann said...

eh..
dah setahun dah?
huhu..
hepi besday to ur blog..(^^)

Siti Nurul Ain said...

cik anon : gile..hahaha..thank you yer..;)

Siti Nurul Ain said...

Rann : ha tulah..cepat kan? hoho.. mekasih..;)

nak adiah!!

red said...

heppy belated buffday, dear blog... hehehe

Siti Nurul Ain said...

mr red: yess...thank you so much..

oh terharunya,.huhu~~

thanks ya..(*__*)..

zEri sAfEerA said...

ho yeay. HB utk blog kamu. tetibe br prasan yg sy lagi la x pnah concern bday blog sendiri. hehe :D

btw, sorry, x sempat lagi nk wat tag kamu 2.

eeqa~ said...

HB jugak! hehe.... First post pun smart :) congrats!

Siti Nurul Ain said...

zeri safeera : hehe..nanti tengok yer you punya birthday blog bile.. boleh bagi hadiah..hehehe~

it;s ok darla....;)

thanks ya..;)

Siti Nurul Ain said...

eeqa : thanks eeqa..hehe..;)

feel very exited now because i have peoples especially bloggers who always support me...

thanks ya..;)

Adlan said...

hepi bufday belog ini^^

Siti Nurul Ain said...

mr adlan : thanks...(*__*)..

xde hadiah ker bro?
blog review ker??
heheeh..;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...