30 March 2011

I'm The Luckiest Follower.. ♥ (✿◠‿◠) ♥ !!

Asalamualaikum and good day awesome peeps !


Kau orang rasa diri kau orang cukup bertuah tak? haha..siapa cakap tak bertuah, memang kau tak sedar dek untung punya olang..haiya...!  Setiap insan yang lahir di dunia nie semua bertuah.. Dilahirkan, dibesarkan, dari kecik sampai besar masih bernafas..tak ker bertuah nama nya tu???


Tetapi menjadi luckiest followers dalam dunia blog nie tak semua yang bertuah..haha..kannnn??? Tak de la, sebenarnyer saya tak lah sebertuah mana, just nasib jer menyebelahi saya..huhu.. Kenapa saya cakap macam nie...


Kerana saya adalah follower yang ke 100 kepada blog Sentuhan Hati by Maizatul Liyana... Tak caya? nak bukti? ceh....kau orang nie..orang bertuah macam saya nie pun still tak caya jugak...okay2.. cer tengok gamba kat bawah nie...


Ha..tak caya lagi tak tahu lah...


Sebagai tanda penghargaan beliau kepada saya, saya akan menerima hadiah misteri.. WOW.. Orait..thank you so much cik liyana.. Appreciate that.. So sebagai membalas usaha beliau...saya nak review blog beliau nieh...check it out okay..;)


Comelkan???


Ha.. itulah dia orang nya.. comel kan? berkenaan dengan blog cik liyana @ maizer.. (but I prefer liyana la okay)...blog dia simple and kemas jugak la..tapi kalau blog dia purple kan cun..*haha..mentang-mentang lah blog saya purple, semua orang nak suh blog warna purple*.... tak tak..memang blog nie okay dah sangat-sangat....



Dan blog dia ada resipi macam mana nak buat kek batik..wah sedap tuh....!! Apa lagi kau orang..terjah la blog cik liyana untuk kenal dengan blogger manis yang suka tersenyum nie..hehe..and support la cik liyana dalam dunia blogging.. nak tau lebih lanjut...CLICK SINI !



*Ahh.. macam dah kenal lama jer rasanya kan.. itu lah kehebatan blogging..setuju tak readers?*



p/s : terima kasih juga kepada penyokong saya..*kau bajet kau artis aieen*..hahaa..thanks semua..;)





Sekian, Terima Kasih Kerana Sudi Membaca!

8 Respond Chill-lah....:

MaiZerr said...

hahahahaa.... weee.... ^______^
its so damn cool!
ape2 pun thank you very much by promoting my blog. Im very appreciate that! ur present will be sent.. :)

Siti Nurul Ain said...

hehe..

sharing is caring kan liyana??

anyway..cool means lucky..hehe..
hope you like it...

keep in touch yaw!
(T______T)...

MaiZerr said...

haha...
of cos.
yeah! u are so lucky girl!

take care.. :)

new entry!
http://sentuhanhatiliyana.blogspot.com/2011/03/hantu-boleh-menjimatkan-elektrik.html

Siti Nurul Ain said...

don't worry liyana..

i will always keep in touch with your entry..hehe..

jgn berhenti berblog ya..hehe, okay..nanti saya singgah terjah blog awk yer..(^____^)..

TQVM !

Dda Ly said...

:) btol³..blogging bisa merapatkan silaturrahim...:)


meh ke rumah..
~to all drivers in Malaysia..~
keep in touch ye..♥♥♥

Siti Nurul Ain said...

Dda ly : kannnn?

sangat seronok blogging bila dah dapat ramai kawan kann??

ok,nanti saya singgah dtg rumah akk tu yer...

thanks..<3

nelly said...

tahniah !!
=)

Siti Nurul Ain said...

nelly : terima kasih..(T____T)

hehe..nanti nak tggu nelly dok review blog saya nie plak lah..

heee...;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...